Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
165 lbs kategorija da ili ne?
#1
U zadnje vrijeme puno se priča o toj novoj kategoriji. Dana White govori da ju neće uvoditi, ali znamo koliko njegova riječ vrijedi.

Velter i laka su krcate kvalitetnim borcima, mislim da imaju najveći broj boraca pod ugovorom, a razlika u kilaži je poprilična. Ima dosta boraca koji su mali za velter, a teško im je skinuti kilažu za laku, npr: kauboj, Masvidal, Kevin Lee, RDA, Nurmagomedov, Colby Covington, Anthoni Pettis, Gunar Nelson...

Plusevi:
Svi ti borci koji su između borili bi se u za njih idealnoj kilaži i mislim da bi kategorija bila kvalitetna jer ima tu jakih imena.

Minusi:
Zbog manje razlike u kilaži bilo bi puno više preskakanja iz kategorije u kategoriju i borac koji ne bi uspio doći do pojasa u jednoj brzo bi se preselio u drugu.

Tada bi imali: muhu 125 (ako ju ne ukinu), bantam 135, pero 145, laka 155, ta nova 165, velter podignu na 175, srednja 185.

Što vi mislite? Da li ste za novu kategoriju ili protiv?
#2
Ja sigurno jesam, to bi postala možda i najjača kategorija u UFCu, ali sve dok ne riješe stanje s rezanjem kila neće se puno promijenit..
#3
Kao što Lesnar veli: dok se ne riješe problemi sa skidanjem kila 165 lbs nema nikakve logike...samo će omogućiti ovim većim momcima sa "talentom" dehidriranja da idu u još nižu kategoriju. Ja sam veeeeliki pobornik te kategorije bio, ali kad malo bolje razmisliš nema smisla zbog "skidača."
Btw, ako pogledate po postocima jednaka je razlika između 135 do 145 (recimo) i 155 - 170. Sve to štima za sada.
#4
Nisam za nju.
When injustice becomes law,resistance becomes duty
The will of the strong will never be shaken by doubts of the weak
The hardest choices require the strongest will
Anyone can deal with victory.Only the mighty can bear defeat
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)