Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BELLATOR WELTERWEIGHT GRAND PRIX
#21
Ma kakav MVP, imat će on sreće ako i Daleya prođe, naravno to podrazumjeva da će se ta borba uopće i dogoditi... :S

Probudio sam se za zadnje 4 borbe i nisam požalio.

Pico je zvijer. Lik je ko mali Gaethje. Vrhunski hrvač koji ne koristi hrvanje i samo stand and banga, jedino umjesto low kicka, najdraže oružje su mu udarci u tijelo. Može daleko dogurati ako previše ne istroši bradu i ako ga ne gurnu prebrzo u title picture. Trebao bi imati još 2 do 3 borbe.

Koreshkov-Lima 3 nije bila borba kakvu su mnogi očekivali, ali meni se svidjela zbog napretka koji je Lima ostvario u odnosu na zadnje dvije borbe. Obrana od rušenja mu se znatno popravila, povrijedio je Koreshkova kickovima, a onda iz rukava izvadio rear naked choke. Po meni je u top 5 welterweighta na svijetu.

Wand i Rampage su pružili najbolju moguću borbu s obzirom na formu i godine. Wanderlei je čak na trenutke čak i solidno izgledao, ali Rampage je bio prevelik i prejako udara. Ne vidim poantu pete borbe, samo se nadam da će Rampage u budućim borbama dobiti još stand up fightera jer mislim da ga nitko ne želi gledati protiv hrvača.

Ispalo je da je Roryjev izlet u middleweight bio velika greška. Vjerujem da može dobiti Fitcha bez probleme, a i vjerojatno pobjednika Gracie-Ruth borbe ali ne znam baš koliko će se dobro provesti ako dođe do revanša s Limom. U zadnjih 5 borbi, jedino protiv Daleya nije pretrpio štete, ostalo su sve bile jako teške borbe i bojim se da neće još dugo vremena provesti na elitnom nivou. Mousasi je ovo odradio bez puno problema, načeo ga je u stojci jabovima i onda razvalio ground and poundom. Velika pobieda za njega.
#22
Nije velika pobjeda za Mousasija dečko je za dva broja veći od Macdonalda.
#23
Ne samo da je za 2 broja veći nego je i bolji borac općenito, i to kad se spoji onda je to nemoguća situacija, Rory je vjerojatno već sad u silaznoj putanji, previše štete je previše štete, a za Moua prava tragedija da nije u UFCu, top 3 borac uz Robija i Romera trenutno po meni, a možda i broj 1..
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)