Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bellator 215 i 216
#1
Idući tjedan 2 bellatorova eventa jedan za drugim, a nas posebno zanima 216 jer Mirko nastupa protiv Nelsona.
Program:
Bellator 215
15.2.19.
[Image: CiW3Izu.png]

Bellator 216
16.2.19.
[Image: O1N0nKb.png]
#2
Bellator još jednom umjesto da ima jedan jako dobar card, radi dva ispodprosječna. Al ima dobrih borbi i na jednom i drugom. Napokon pravi test za MVP-a, Mirko ide po osvetu, povratak Minakova, potencijalno brutalna borba Mitrionea i Kharitonova i dost solidni welterweight matchevi.
#3
Kongo vs. Minakov je vjerojatno i title eliminator. Pobjednik na Badera.
Sranje što ovaj Minakov nikako u UFC. Umalo su ga dovezli, ali imao je sa Bellatorom ugovor koji nije ispoštovao. Možda sad ispoštuje i pobjegne...
#4
#5
Jel se još neko nada da će Mirko ostati u Bellatoru ako pobijedi Nelsona? Ima tu puno boraca kojima bi se mogao osvetiti. Fedor, Mir i Kongo. Za prva dva sam siguran da bi ih zdrobio.
#6
(02-13-2019, 06:47 PM)Axl Wrote: Jel se još neko nada da će Mirko ostati u Bellatoru ako pobijedi Nelsona? Ima tu puno boraca kojima bi se mogao osvetiti. Fedor, Mir i Kongo. Za prva dva sam siguran da bi ih zdrobio.
A tko će ga znat. Osobno bih ga volio vidjeti protiv Mira ako pobijedi Nelsona. Meč sa Fedorom nema nikakvog smisla. Kongo je stepenica više ipak.
#7
Ja bi ga želio vidjeti u lovu na titulu, jer sad kolko god je sporiji, ali više nema taj "strah" ko u UFC-u, siguran je i ima napokon masu teškaša.
#8
Nezz kolke bi on šanse imao sa Baderom ili Minakovom. Ne bi prošao kao Fedor, ali ne bi bogme ni pobijedio.
Nek se bori sa starom gardom ili manje poznatim borcima do kraja karijere i to je to...nema više šta dokazivat.
#9
Možda da, jaaj kolko mi je žao kaj Mirko nije išao u neki top mma tim, da se prilagodi kavezu i radi više s hrvačima, mogao imat barem malčice bolji UFC run.
#10
(02-13-2019, 08:45 PM)miodrag234 Wrote: Možda da, jaaj kolko mi je žao kaj Mirko nije išao u neki top mma tim, da se prilagodi kavezu i radi više s hrvačima, mogao imat barem malčice bolji UFC run.

Bio je Mirko već dobro izrauban do UFCa, dosta dugo je mogao protiv većih na brzinu i eksplozivnost, ali ne traje ni to vječno, a i već je bila taktika protiv njega dosta poznata, neznam kolko bi bilo kakav kamp bio od veće koristi.
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)