Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaydes vs Oliynyk dodani u NY
#1
Odličan meč iskreno. Jedan od boljih hrvača u diviziji protiv sub mašine. Često ovakvi mečevi završe sa respectom pa gledamo dosadnu stand up bitku, ali nadam se da ćemo vidjeti ground game ove dvojice. Čak favoriziram Boa Constrictora.
#2
Bilo bi jebeno da Oliynyk uzme ovo ali ipak mislim da Blaydes.Držat će to na nogama,malo pikat sa distance i tu i tamo u klinč na žicu i to je to.
When injustice becomes law,resistance becomes duty
The will of the strong will never be shaken by doubts of the weak
The hardest choices require the strongest will
Anyone can deal with victory.Only the mighty can bear defeat
#3
Pa to je oldican match-up za Kurtisa, kaze Bojan da je covek usao u mec vs Frensisa da nije vezbao stand-up uopste i da od tog meca gotovo forsira stand-up, znaci kao naruceno da isproba to sto toliko vezba i realno mislim Blaydes by UD.
#AndStill
#4
Odlična borba za Blaydesa, držat će ga da distanci i ispikat kroz 3 runde, ne vjerujem da je još za top 5, ali ovakve i ovako zelen lagano rješava..
#5
Ako bude držao distancu i to kombinirao sa malo hrvanja definitivno može pobijediti i osobno navijam za njega ne zato jer ne volim Oliynyka nego jednostavno teškoj trebaju mlađi momci...ovi starci su odradili svoje. Ipak, Alexey je opasan, može ga odvuć u neku svoju zamku.
#6
Corey Anderson vs Pat Cummings su na istom ovom kardu dodani, mozda bi trebalo u svakoj kategoriji da ima neka kao globalna diskusija da ne pisemo ovako mislim glupo je temu da otvaram za ovu borbu a zanimljiva je.
#AndStill
#7
<QUOTE author="TNB" post_id="1551" time="1502890564" user_id="114">
TNB post_id=1551 time=1502890564 user_id=114 Wrote:Corey Anderson vs Pat Cummings su na istom ovom kardu dodani, mozda bi trebalo u svakoj kategoriji da ima neka kao globalna diskusija da ne pisemo ovako mislim glupo je temu da otvaram za ovu borbu a zanimljiva je.
Kad bude otvoreno u "eventima" tema onda ćemo pričat o svim tim borbama Big GrinOvako otvorim samo ako je neka full zanimljiva borba. Anderson ili Cummings ne zaslužuju otvarat temu haha.
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)