Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borg će pasti vagu
#1
Ova misao mi se sve više mota po glavi i nikako da je izbacim. Nakon svih ovih svađa i prijetnji od strane Whitea prema DJ-u ipak su mu popustili i dali Borga kao protivnika. Nisam fan teorija zavjre unutar mma-a svijeta, ali nekako se ne mogu oteti dojmu da će UFC učiniti sve da odgodi rušenje rekorda od strane MM-a. Borg je i ranije imao problema sa vagom, a za tjedan dana startaju nove mjere protiv skidanja kilograma. Možda se čak desi da komisija niti ne odobri ovaj dvoboj zbog Borgove prošlosti i trenutnog stanja sa kilogramima. Pad vage znači no title fight meč. Nadam se da se varam i da će sve proteć u najboljem redu i da će DJ i Dana izgladit svoje odnose, al ova mi cijela popuštajuća situacija smrdi to do mjere da počinjem vjerovat u namjernu sabotažu od strane UFC-a i Borga.
#2
lukix ti ko Zrinka K Big Grin

prije će Cyborg pasti vagu
#3
hitman_4 Wrote:lukix ti ko Zrinka K  Big Grin

prije će Cyborg pasti vagu
Hahaha. A štaš. Nekako me ta misao obuzela TongueBorg pada vagu stalno, a za tjedan dana starta novi program i pravila oko skidanja kilograma.
#4
ako Cyborg za tjedan dana prođe vagu i program sa svojih 76-77kg onda nema brige za budućnost Big Grin
#5
hitman_4 Wrote:lukix ti ko Zrinka K  Big Grin

Nemoj u Zrinku :p
When injustice becomes law,resistance becomes duty
The will of the strong will never be shaken by doubts of the weak
The hardest choices require the strongest will
Anyone can deal with victory.Only the mighty can bear defeat
#6
Nažalost briga oko Borga i kilaže učinila se opravdana. Znam da sam o tome već govorio u jednoj temi...ovoj znači...21.7.17., čim su najavili borbu sumnjao sam haha...
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)