Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eurovision 2018.
#31
ESC 2019. Izrael Smile Kontao sam da neće 100% pobijedit zbog političke situacije na Bliskom Istoku, ali eto razuvjerili su me...drago mi je zbog Austrije i Cipra na dobrom plasmanu.
#32
Kako su prosle zemlje iz ovog regiona??
#33
1. Izrael - 529
2. Cipar - 436
3. Austria - 342
4. Njemačka - 340
5. Italija - 308

Što se naših komšija tiče Slovenija je bila 22., Mađarska 21., Srbija 19.
cjelokupni poredak i bodove možete pogledati ovdje: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision...ntest_2018
#34
"Mnogi su se u Izraelu iznenadili kad sam odabrana za Eurosong, budući da sam ja "velika cura" koja ne pjeva balade nego proizvodi čudne zvukove i izraze lica na pozornici", rekla je za britanski Independent prije Eurosonga.

Jointma4
#35
Evo ovako da se vidi sveukupni rezultat.

https://i.imgur.com/eGt7e6j.png
#36
Ne pratim Eurosong od 2014 i pobjedi bradate žene, koje su nekoć bile atrakcija Barnumovog cirkusa, zajedno s ostatkom freak showa: danas su one atrakcija Eurovizije. Dobro, možda ne baš bradate žene, to je tako lanjska moda: Jedne godine je pobjednik bio, očekivano, smrtno bolesni (bar što se tiče PR-a) pjevač koji je usto i borac za imigrante, Salvador Sobral. Danas je nezamislivo da pobjedu na Euroviziji odnese, recimo, Abba, koja je pobijedila negdje tamo šezdesetih na tom lakoglazbenom natjecanju. Šveđani, pa visoki, plavi i bijele boje kože? Čisto rasistička grupa! Danas se vjerojatno ne bi bi plasirali u finale, s takvim rasnim stereotipima i predrasudama. Danas se nekako pod normalno očekuje da za Švedsku nastupi transrodna lezbijka crne boje kože i muslimanske vjere. Po mogućnosti s kakvim invaliditetom. Olimpijada opresije, u najčišćem izdanju, s korijenima u kršćanskim srednjevjekovnim pastoralama o mučenicima i svecima.
178 cm, 85 kg, 28 g. Čučanj 165 kg, mrtvo 170 kg, bench 105 kg
#37
(08-26-2018, 07:48 PM)PaulinaSolevic Wrote: Ne pratim Eurosong od 2014 i pobjedi bradate žene, koje su nekoć bile atrakcija Barnumovog cirkusa, zajedno s ostatkom freak showa: danas su one atrakcija Eurovizije. Dobro, možda ne baš bradate žene, to je tako lanjska moda: Jedne godine je pobjednik bio, očekivano, smrtno bolesni (bar što se tiče PR-a) pjevač koji je usto i borac za imigrante, Salvador Sobral. Danas je nezamislivo da pobjedu na Euroviziji odnese, recimo, Abba, koja je pobijedila negdje tamo šezdesetih na tom lakoglazbenom natjecanju. Šveđani, pa visoki, plavi i bijele boje kože? Čisto rasistička grupa! Danas se vjerojatno ne bi bi plasirali u finale, s takvim rasnim stereotipima i predrasudama. Danas se nekako pod normalno očekuje da za Švedsku nastupi transrodna lezbijka crne boje kože i muslimanske vjere. Po mogućnosti s kakvim invaliditetom. Olimpijada opresije, u najčišćem izdanju, s korijenima u kršćanskim srednjevjekovnim pastoralama o mučenicima i svecima.
Meni je tradicija to pogledati, uvijek se nađe nekih dobrih pjesama, ali što se pobjednika tiče sve se slažem, cijeli ESC je postao sprdnja i politička propaganda...to i vrapci na grani znaju...
#38
Ovo danas je neusporedivo s Abbom, Johny Loganom, Totom Cotugnom...
178 cm, 85 kg, 28 g. Čučanj 165 kg, mrtvo 170 kg, bench 105 kg
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)