Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GSP U MIROVINU !?
#1
Što mislite o tome, je li to udarac Dani i ufc-u zbog toga jer mu nisu htjeli više ići niz dlaku ili stvarna želja da se umirovi ?
#2
Ja se nadam stvarna želja. Nema on što više dokazivat. Bolje da se povuče na vrhu.
#3
Malo jedno malo drugo, očito je da bi si birao borbe što UFCu normalno ne paše, trebali su mu ići malo više niz dlaku, al to bi značilo borbe protiv Khabiba i/ili Conora, a ako bi dobio kojeg od njih, protiv Conora dobija 99% a i protiv Khabiba po meni blagi favorit, opet bi odšetao dalje i sjebo sve po redu, njihova ideja je vjerojatno bila da se bori protiv Wooda, a on nije bio za to, sve u svemu najbolje ovako..
#4


Rekao je da ostavlja mogućnost; "...trenutno ne razmišljam o ničemu i idem na godišnji, ali ako se dogodi neka super ponuda Dane, možda dođe do nekog filmskog preokreta... "
Meni je ok ak se umirovi, al GSP je lukav i voli napraviti da je on tražena roba, a odnos s Danom mu je uvijek "povuci potegni" , kako je Bisping rekao uvijek izgleda ko da ima neki "secret plan".
#5
GSP je pametan, ali ja bi volio da mu ovo zaista bude bye bye i mirovina. Rijetki se imaju priliku umiroviti na vrhu, obično ih porazi navedu na mirovinu.
#6
Velika šteta kaj se nije borio sa Askrenom..
Bila bi to zanimljiva borba.
When injustice becomes law,resistance becomes duty
The will of the strong will never be shaken by doubts of the weak
The hardest choices require the strongest will
Anyone can deal with victory.Only the mighty can bear defeat
#7
Jedini borac kojeg se može nazvati Goatom, nema mrlja a u svom primeu je isprebijao sve, šteta što se povukao prvi put onako rano, ali ne sumnjam da bi i dalje bio na vrhu. On je borac koji je bio kompletan na svim poljima. Ne postoji tip borca kojeg on nije pobijedio.
<t>Si vis pacem para bellum</t>
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)