Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gadelha vs Andrade u Japanu
#1
Definitivno borba koja će zanimati i one kojima je wmma glupost. Odličan dvoboj koji može pobjednici vrlo lako donjet novu priliku za napad na pojas u slamci. Što mislite o ishodu ove borbe?
#2
odlična borba :o

Andrade je razočarala protiv Joanne, mislim da Gadelha uz pametan gameplan ovo bez problema dobiva i to vrlo vjerojatno zahvatom. Šteta što nije na 5 rundi
#3
Meni je ta gadelha daleko najbolja borkinja u toj kategoriji. U borbi do 3 runde ne moze joj nitko nista jedino Joana i to na 5 rundi, ako popravi cardio nova prvakinja ce bit 100 posto.
#4
<QUOTE author="Andrijapandrija" post_id="1108" time="1501191125" user_id="109">
Andrijapandrija post_id=1108 time=1501191125 user_id=109 Wrote:Meni je ta gadelha daleko najbolja borkinja u toj kategoriji. U borbi do 3 runde ne moze joj nitko nista jedino Joana i to na 5 rundi, ako popravi cardio nova prvakinja ce bit 100 posto.
Neće ona to nikad popravit niti će ikad biti prvakinja pogotovo otkako je Joanna u ATT-u. Istina dolaskom u Ameriku i Gadelha se je popravila, ali jeste vidjeli to kretanje i taj tdd Joanne u prošloj borbi? Čovječe, nezaustavljiva. A na 3 runde bi imala svoje šanse...jbga, za biti prvak trebaš malo više od toga.
#5
Ma gadelha kad god pozeli rusi joanu dok ima snage. To je dokazala u obe borbe u drugoj pogotovo. Onda se jednostavno ispuhala. Sad mozda u americi uspije to popravit. Ako ne nikad je nece pobjedit. Mislim da ce jednostavno proc kroz andrade na decision klasicno maltretiranje.:Smile
#6
To je mogla prije kad god poželi, a sad sumnjam. Andrade je definitivno fizički jača, ali tehnički slabija od Gadelhe. Ni ona nije Joannu uspjela srušit i zadržat dolje, neće moći više ni Gadelha. A takav game plan stalnog klinča i rušenja ispuha vrlo lako tako da će Gadelha uvijek imat problema sa JJ na 5 rundi.
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)