Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MMA Nostradamus 2019.
#1
Vrijeme je za MMA predviđanja! Sjećam se, još prije par godina, da sam na FS-u imao sličnu temu, ali se je ticala predviđanja za kategorije i uspjeh/neuspjeh pojedinih boraca te predviđanje njihovih idućih mečeva. Za ovu godinu odlučio sam se za nešto novo, a ideju sam ponašao na jednom stranom portalu; riječ je o UFC šampionima u 2019. Pokušat ćemo predvidjeti tko će do početka 2020. sjediti na tronu UFC kategorija. Pozivam i Vas da mi se pridružite sa predviđanjima. Smile

Slamka kategorija - J. Andrade; ova cura je gotovo sigurno iduća izazivačica u slamka kategoriji. Ukoliko Rose konačno odluči braniti pojas onda nemam sumnje da će je ova cura prebit. Ostaje samo vidjeti što će učiniti Joanna. Protiv Andrade bi imala veliku šansu, ali u ovom trenutku nju neću uzimati u obzir. Vjerujem kako će Andrade uzeti i obraniti pojas jednom iduće godine.

Ženska muha kategorija - V. Shevchenko; ne vidim u bližoj budućnosti tko bi to mogao ugroziti Valentinu i njen pojas. Očekujem da će u 2019. obraniti pojas 2x (najmanje).

Muška muha kategorija - nitko; mislim da je ovo posljednja godina ova kategorije. Sve više i više boraca dobiva otkaz. Sad je samo pitanje hoće se kraj kategorije desiti 19.1. ili nekad tokom 2019.

Ženska bantam kategorija - A. Nunes; "Lavica" nema prirodnih neprijatelja u ovoj kategoriji. Možda pobjednica Holm vs. Ladd može stvoriti neki problem Amandi i iznenaditi sve fanove, ali nakon onakve 2018. teško je Amandu ne imati za favorita protiv svakoga.

Muška bantam kategorija - TJ Dillashaw; bantam kategorija prepuna je talentiranih boraca, ali TJ D. je jednom razinom iznad svih njih. Njegov najveći rival Cruz ponovno je doživio ozljedu i izostat će cijelu 2019. tako da ne vidim tko će Dillashawu uzeti pojas. 

Ženska perolaka kategorija - A. Nunes; ovdje mi se iskreno bilo teško odlučiti za šampiona jer nekako mislim da bi i ova kategorija (uz m. muhu) mogla vidjeti svoj kraj. Službenog rostera nema, a Cyborg ima još jednu borbu i ugovor do 3. mjeseca.

Muška perolaka kategorija - M. Holloway; jedini način da Max ne bude prvak u ovoj kategoriji jeste preseljenje u laku.

Laka kategorija - K. Nurmagomedov; u ovoj godini samo jednu želju imam: dajte nam konačno Khabib vs. Tony za GOAT titulu u lakoj kategoriji.

Welter kategorija - T. Woodley; jedini problem za Woodleya u ovoj kategoriji (trenutno) je D. White koji nema pretjeranu ljubav prema svom šampionu. Usman i Colby su zanimljivi i opasni borci, ali ni jednog ne vidim kao veliku prijetnju za tron. Tyron će u ovoj godini obraniti pojas 2x

Srednja kategorija - I. Adesanya; iako mi je Robi neizmjerno drag, mislim da će titulu izgubiti u ovoj godini...ako ne od Kevina onda definitivno od Israela koji iz borbe u borbu pokazuje nevjerojatan borilački talenat. 

Poluteška kategorija - J. Jones; teško je ovdje bilo izabrati Jonesa ne zato što ima neku prijetnju u poluteškoj već zato što je sam sebi najveći neprijatelj i svakog dana možemo očekivati novi skandal. Samo se nadajmo da to neće biti slučaj. Ako bude sve po planu onda Jones brani titulu 2x ove godine.

Teška kategorija - S. Miočić; ovdje mi je bilo najteže izabrati pa sam malo fanovski to učinio. Situacija u teškoj je zeznuta. Eventualni revanš Stipe i DC-a je 50-50 borba koja stvarno može na svaku stranu otići. Statistički prednost DC-u, ali ja osobno vjerujem da to Stipe može uzeti. S druge strane imamo povratak Caina (koji nije siguran sve dok ne uđe u oktagon na dan borbe). Vjerujem da bi njegovom eventualnom pobjedom imali Cain vs. Stipe za titulu, a DC bi otišao u mirovinu. I u toj borbi vjerujem u Stipu, ali Cain je Cain...ne može ga se nikad otpisati.
#2
wsw - Andrade. Rose mi je draga, ali mislim da neće imati puno toga za ponudit ako dođe do borbe s Andrade. Jednostavno mi se čini kao jako loš match-up za nju. Ako ne Andrade, možda Tatiana Suarez

wfw - Valentina

wbw - Amanda

wfw - neće ni postojati

fw - ukida se, ali Dillashaw će bit zadnji prvak

bw - MORAES!

fw - Max ako ne ode gore

lw - TONY!

ww - ma mislim da će Woodley, iako i on polako ulazi u godine, vidjet ćemo

mw - Adesanya. Volio bi da Bobby Knuckles ostane pri vrhu, ali baš nekako imam osjećaj da su mu ratovi s Romerom nanjeli puno šteta i da neće izdržati s titulom još dugo.

lhw - a valjda Jon Jones, iako sam siguran da će opet nešto zajebat kao i uvijek.

hw - Stipe. Cormier ide u penziju, a Stipe je po meni nivo iznad svih ostalih teškaša iz top 10.


Dobra tema. Šta kažete da napravimo možda i neku Balkan Fight Awards temu?
#3
Quote:Dobra tema. Šta kažete da napravimo možda i neku Balkan Fight Awards temu?
Misliš borac/borkinja godine, borba godine itd.? To nije loše, mogao bih otvoriti, ali treba nas onda što više glasovati...
#4
Pa vec smo radili to borac godine,moze i opet.
Bw-TJ kad nema Cruza
Fw-Max
Lw-Khabib
Ww-Colby ako dobije priliku
Mw-Nisu jasne stvari pa je tesko rec zasad
Lhw-Jones
Hw-Pošto DC ode uskoro porazom ili bez,onda vjv Stipe
When injustice becomes law,resistance becomes duty
The will of the strong will never be shaken by doubts of the weak
The hardest choices require the strongest will
Anyone can deal with victory.Only the mighty can bear defeat
#5
(01-02-2019, 12:50 PM)MMACroatia Wrote: Pa vec smo radili to borac godine,moze i opet.
Bw-TJ kad nema Cruza
Fw-Max
Lw-Khabib
Ww-Colby ako dobije priliku
Mw-Nisu jasne stvari pa je tesko rec zasad
Lhw-Jones
Hw-Pošto DC ode uskoro porazom ili bez,onda vjv Stipe
Radili smo predviđanje za MMA awards za borce godine 2017, a sad bi radili naš odabir, ne predviđanje...
I što to nije u srednjoj jasno? Imaš već za 2 mjeseca borbu u srednjoj. Nema tu jasno nejasno, uzaberi nekog srednjaša za kojeg misliš da će do 31.12.19. najkasnije imat taj pojas kod sebe.
#6
Ista stvar praktički odabir il predviđanje kod takvih kategorija,oduvijek kao i vecina valjda, sam vise pisao po svom i kako gledamo na zadanu temu negoli nesto sluzbeno i van naseg utjecaja.
Zaboravio sam da sad ima borba za pojas nakon duge stanke,bome ne znam,ionako u ovom slucaju prvak nije najbolji ali kad već gledamo do vlasnika pojasa mislim da je između Robbera/Kelvina/Coste.
When injustice becomes law,resistance becomes duty
The will of the strong will never be shaken by doubts of the weak
The hardest choices require the strongest will
Anyone can deal with victory.Only the mighty can bear defeat
#7
Quote:ionako u ovom slucaju prvak nije najbolji 
Here we go again...
JKRXyPw
#8
Where are we going?
When injustice becomes law,resistance becomes duty
The will of the strong will never be shaken by doubts of the weak
The hardest choices require the strongest will
Anyone can deal with victory.Only the mighty can bear defeat
#9
sw - ovdje predviđam interim pojas, Rose je previše marketabilna da bi joj dali Andrade. Znači Andrade-Suarez za interim pojas, a Rose će max. odugovlačiti
wbw - Viera najviše zaslužuje title shot, ufcu je u interesu da izazivačica bude Holm koja mora pobjediti Ladd. Predviđam pad Amande Nunes u 2019.
wfw - Sheva će bez problema braniti pojas
wfw - kategorija će se zamrznuti, Nunes neće braniti pojas
#10
(01-02-2019, 02:27 PM)lukix Wrote:
Quote:ionako u ovom slucaju prvak nije najbolji 
Here we go again...
JKRXyPw

A cim mene nema da reagujem nema nista od toga i nove svadje, a posle cu i ja da bacim neka svoja predvidjanja za kraj 2019.
#AndStill
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)