Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark Hunt vs Tybura dogovoreno za Sydney
#1
Novi nastup Super Samoanca! Logičan meč, Tybura je jedini slobodan od top 10 boraca, a i da nije Hunt trenutno nema što tražiti protiv top 5 boraca. Odličan je kao gatekeeper i odličan test za Tyburu, ali opet vjerujem da Hunt ovo uzima. Kolko god star i spor Hunt bio Tybura nije netko za koga vjerujem da ga može ugrozit. U prošlom meču je umalo nokautiran od AA-a, Hunt će ga uništit Smile
#2
Ajmo Tybura,može uzet ovo ali mora bit top koliko može u svojim mogućnostima.
When injustice becomes law,resistance becomes duty
The will of the strong will never be shaken by doubts of the weak
The hardest choices require the strongest will
Anyone can deal with victory.Only the mighty can bear defeat
#3
Kolko god volim Hunta, nemogu se više previše veselit njegovim borbama, izgleda pre očajno, Lesnara je imao na nogama cijelu drugu rundu i nije napravio baš ništa, protiv Reema je imao dosta šansi i opet ništa, 43 godine su tu, previše je usporio, još uvijek je favorit protiv ovakvih koji zalutaju u top 10 i tako će i ostat dok se konačno ne umirovi, ovo bi morao lagano uzet..
#4
<QUOTE author="LesnarGetsKOdUFC2015" post_id="1496" time="1502557011" user_id="100">
LesnarGetsKOdUFC2015 post_id=1496 time=1502557011 user_id=100 Wrote:Kolko god volim Hunta, nemogu se više previše veselit njegovim borbama, izgleda pre očajno, Lesnara je imao na nogama cijelu drugu rundu i nije napravio baš ništa, protiv Reema je imao dosta šansi i opet ništa, 43 godine su tu, previše je usporio, još uvijek je favorit protiv ovakvih koji zalutaju u top 10 i tako će i ostat dok se konačno ne umirovi, ovo bi morao lagano uzet..
Ja se uvijek veselim. Jbga, divim se čovjeku koji sa 43. god na leđima i sa limitiranom tehnikom i dalje stoji u top 10 poretku UFC-ove teške divizije. Iako u zadnje vrijeme mi je opet počeo dizat živce sa pričama o steroidima, al dobro Tongue
#5
Tesko da ce ga Tybura srusiti, a ako ga i srusi, nema jake udarce da ga zavrsi g-n-p, a bome se ne bi klasio da ce mu i poluge/gusenja proci. Gore je sve jasno- HUNT BY KO/TKO.
<t>The loudest one in the room is the weakest one in the room.</t>
#6
<QUOTE author="Kavkaz" post_id="1508" time="1502709846" user_id="103">
Kavkaz post_id=1508 time=1502709846 user_id=103 Wrote:Tesko da ce ga Tybura srusiti, a ako ga i srusi, nema jake udarce da ga zavrsi g-n-p, a bome se ne bi klasio da ce mu i poluge/gusenja proci. Gore je sve jasno- HUNT BY KO/TKO.

Najsmješnije kad vidim komentare da će ga Tybura pobijedit na osnovu kondicije, a u prošloj borbi protiv AA-a izdušio nakon prve runde. Tko god ne može držat veliki pritisak na Huntu od prve sekunde taj i nema šanse da ga izmori.
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)