Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Megdan FC "Megdan Odabranih"
#1
Četvrti event će se održati 15. ožujka u Novom Sadu.

Na cardu je poznati Zuluzinho koji se borio sa Fedorom.

A trebao bi da se pojavi i bivsi UFC Contender Hermes Franca potiv "Psihopate" Bakocevica. Jos nije zvanicno. Big Grin
#2
Na Megdan FC-u 4 će doci i do hrvatsko-crnogorskog obračuna izmedju talentovanog Luke Ćurkovića i mladog Miloša Janičića. Janičić je nesto iskusniji sa 12 meceva gdje je zabiljezio 10 pobjeda.
#3
Big Grin 
Trebao ih je upozoriti da je MMA borac Icon_mrgreen

Srpski MMA borac Milan Nakić brutalno je pretučen u Nišu, kada je izbačen iz autobusa Niš Ekspresa od strane konduktera i vozača. On se vraćao autobusom sa turnira Megdan odabranih u Novom Sadu, a u Nišu je trebalo da preseda do rodnog Bujanovca.

On je opisao da je bio pospan i da ih je možda opsovao kada su ga budili da izađe iz autobusa, nakon čega je divljački pretučen. Vozač i kondukter budili su me da izađem iz autobusa.Pospan i previše umoran možda sam ih opsovao i uvredio. Počeli su da me divljački udaraju. Izveli su me iz autobusa, vukli kao životinju. Još sedmorica muškaraca im su me tukla rukama i nogama. Nisam mogao da se branim. Ubrzo je stigla policije i sve sam im objasnio - rekao je Milan Nakić za Bujanovačke.
#4
Možda sam ih opsovao kad su me budili, ne možda nego si vrijeđao ljude i kurčio se pa dobio po labrnji.
<t>Si vis pacem para bellum</t>
#5
Megdan je upravo ugasen od strane vozaca i konduktera, ljudi su i pre ovoga mislili da se ovim nekim lokalnim borcima dovode kante i kese da bi okrenuli pare od drzave, sad to imaju i napismeno bukvalno, da vidim ko ce sad da im dodje u arenu.


PS. I ovo se naziva MMA borcem?? Kakav si ti to MMA borac kad te prebiju vozac i kondukter?????
#AndStill
#6
Mozda je bio pospan i depresivan od izgubljene borbe, a dvojica mucki navalila na njega. Nisu naivni ni soferi sto se snage tice. Cijeli dan to vrti volan.

https://www.sherdog.com/fighter/Milan-Nakic-240253
#7
(03-21-2019, 01:23 PM)fijesta Wrote: Mozda je bio pospan i depresivan od izgubljene borbe, a dvojica mucki navalila na njega. Nisu naivni ni soferi sto se snage tice. Cijeli dan to vrti volan.

https://www.sherdog.com/fighter/Milan-Nakic-240253

Treba prepraviti u score 5 5, zadnji poraz via tko Šofer
<t>Si vis pacem para bellum</t>
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)