Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ONE Championship
#1
Viđeh da nema tema pa eto nek je ima sad SmileJedan od najpoznatijih BJJ majstora današnjice Garry Tonon vrhunski izmlatio filipinca upravo, preporuka svima za pogledat.
#2
Današnja priredba na razini. Borba Renza i Konda je malo razočarala, ali je zato Garry Tonon opet pružio pravu borilačku poslasticu, Aoki je ubio boga u nekom liku, a Pakhrudinov i Folayang imali zanimljiv stilski okršaj đe su low kickovi sjebali sambista.
#3
Eddie Alvarez izgleda ide u ONE. Ne volim nešto ovu organizaciju, ali mislim da je to dobra odluka za njega. Još uvijek je on u top 5-10 na svijetu, ali pretrpio je dosta štete u zadnje 4 borbe i vidi se da nije više na vrhuncu. Sigurno će dobre pare zaradit. Ima tu nekih solidnih borbi za njega. Nguyen, Folayang, treća borba s Aokijem...
#4
Misha Tate postaje potpredsjednica ONE FC-a.
#5
#6
Bibiano Fernandes, glavni trening partner Mighty Mousea i jedan od najboljih boraca van UFC-a, poražen nakon 8 godina. Kevin Belingon novi je prvak.
#7
ONE FC se opasno raspištoljio, uz Alvareza i DJa potpisali su i Sagea Northcutta. Nije da je neki borac (jer nije) ali bitan je potez marketinški i strateški, treba potpisat takvog lika kojeg je UFC plaćao 5 puta više nego uobičajeno i gradio ga namještajući mu protivnike (za što se ja zalažem, samo da se to radi kvalitetnim borcima a ne bezveznim kao Sageu) samo zato što je naočit. Još su doveli i Sexyamu, pametno se to vodi.
#8
Da, da. Čuo sam neki "rumor" da imaju neke dugove i probleme, ali ne bih rekao po ovome što rade. Potpisivaju skupe borce. Vjerujem da jedva čekaju raspad fly divizije u UFC-u i sigurno će potpisati par dobrih (ako ne i sve) imena.
#9
ONE prvak middleweight i light heavyweight kategorije Aung La Nsang je dobio svoj kip u rodnom mu Myanmaru
[Image: DujTbkOXQAAmaS5.jpg]
[Image: DujTbkTXgAEDVuS.jpg]
[Image: DujTbkZWsAAXI_F.jpg]
ludnica
#10
ONE FC na najbolji način iskorištava bivše UFC borce Smile
http://fightsite.hr/rubrike/ufc/velika-s...as-vegasu/
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)