Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RIZIN 13
#21
@TNB - Ovaj zadnji Rizinov event je bio 2x zabavniji nego pola UFC evenata...
#22
Brate, kakve su ovo smijurije, ovo je kao da pričam s nekim o stanju na burzi i onda počne pljuvat po Amazonu jer im je logo ružan. Slažem se ja da bi UFC kad-tad vjerojatno preuzeo sve, jednostavno su kulturološki i geografski u prednosti, i Dana je bolji promotor od Sakakibare, ali ne zaboravi đe je UFC bio prije nego što je kupio PRIDE i počeli su im migrirati fanovi s Lesnarom, a đe je danas. Tvoja mržnja prema freak showovima i pumpanju rekorda boraca koju povezuješ s uspjehnom u biznisu je prazno projiciranje iza čega ne stoji ništa, i ako biznis ukazuje na išta, ukazuje na to da bi UFC bio u daleko boljem stanju da ne čekaju da im sam Bog podari McGregora ili Rondu, nego da su sposobni izgraditi hype za borca dajući im par lakših protivnika protiv kojih se neće ozlijediti i protiv kojih će moći pokazati raskoš svojih tehnika koje neće moći koristiti kada se bore protiv Stephena Thompsona.
#23
(10-02-2018, 09:28 PM)cross十armlock Wrote: Brate, kakve su ovo smijurije, ovo je kao da pričam s nekim o stanju na burzi i onda počne pljuvat po Amazonu jer im je logo ružan. Slažem se ja da bi UFC kad-tad vjerojatno preuzeo sve, jednostavno su kulturološki i geografski u prednosti, i Dana je bolji promotor od Sakakibare, ali ne zaboravi đe je UFC bio prije nego što je kupio PRIDE i počeli su im migrirati fanovi s Lesnarom, a đe je danas. Tvoja mržnja prema freak showovima i pumpanju rekorda boraca koju povezuješ s uspjehnom u biznisu je prazno projiciranje iza čega ne stoji ništa, i ako biznis ukazuje na išta, ukazuje na to da bi UFC bio u daleko boljem stanju da ne čekaju da im sam Bog podari McGregora ili Rondu, nego da su sposobni izgraditi hype za borca dajući im par lakših protivnika protiv kojih se neće ozlijediti i protiv kojih će moći pokazati raskoš svojih tehnika koje neće moći koristiti  kada se bore protiv Stephena Thompsona.

Dobro tad nisam gledao kad su kupili PRIDE ali kao da je bitno, nemam nista protiv freak showa ali reci da je to bolje, zanimljivije od samog UFC-a nije bas realno, taj freak show ce uvek imati neku svoju publiku, i uvek ce neko na tome da uzima dobre pare, i to je moze se reci uspeh u biznisu, pricati o njima kao neku pretnju UFC-u ili Bellatoru to je smesno, Japan je veliko trziste i neko ce tim freak showom skupljati novce tamo i toliko, i verujem da je povratak rizina sve samo da bi neki skupili neku kintu nista u vezi sporta niti takmicenje protiv UFC-a ili Bellatora, ali ne zelim da ulazim u raspravu na kom nivou bi danas bio MMA da UFC i Dana nisu preuzeli sve to.

Ronda je napravila sve to zato sto nije bilo konkurencije, ja i danas pricam da sitaucija u zenskom MMA-u nije nista bolja i postoji samo slamka kategorija, nisam fan Conora, ali on je jedan u milijardu ljudi, ne u milion nego u milijardu, niko ne zeli priznati ono pravo svi se hvataju samo za to da su mu malo pomogli oko protivnika, takvu borilacku inteligenciju, takvo nosenje sa pritiskom, takvo uvlacenje pod kozu protivniku nema niko, svi vide stvari koje zele da vide, kako je Mendes izgubio jer je bio nespreman, a moze to i ovako da se sagleda 'Conor je prebio Mendesa bez da je radio hrvanje u kampu', pa da li je iko ikad uradio nesto sampionima poput Alda i Alvareza, pa to je bre bilo najvece pisanje po borcu u istoriji MMA koliko je Conor ponizio Alvareza, jedini je Conor uspeo od svih tih projekata UFC-a koji su pokusali da stvore, gde su danas Paige Van Zant, Sage, Francis, Till, Waterson ili neki drugi njegovi pokusaji, UFC mu je sigurno pomogao ali on je covek poseban bas zbog toga sto se najbolje nosi sa pritiskom od svih boraca, bas me zanima koji ce izgovor da bude ako nokautira i Khabiba.
#AndStill
#24
Nije zato već što je glavna finansijska moć preko bare pa svi igraju kako oni sviraju. A UFC iako je gofno a svi ga jedu jer ima taj primat sa najjačim borcima ... I dalje ne može da se mjeri sa Prideom po zanimljivosti.

Sutra da isti ti moćnici preko bare pokupuju sve najbolje fudbalere. Liga Šampiona bi postala nezanimljjivo drugorazredno takmičenje.
#25
(10-03-2018, 05:08 AM)fijesta Wrote: Nije zato već što je glavna finansijska moć preko bare pa svi igraju kako oni sviraju. A UFC iako je gofno a svi ga jedu jer ima taj primat sa najjačim borcima ... I dalje ne može da se mjeri sa Prideom po zanimljivosti.

Sutra da isti ti moćnici preko bare pokupuju sve najbolje fudbalere. Liga Šampiona bi postala nezanimljjivo drugorazredno takmičenje.


A ne zelis da priznas da Ameri znaju kako se radi i stvara??? I da bez UFC-a i Dane MMA ne bi bio na ovom nivou, ako bi bio na nivou kickboksa ili slicno.


Tesko je da vec u fudbalu mogu uzeti najbolje, u fudbal se ulazu prevelike pare i previse se zaradjuju od tih najboljih.
#AndStill
#26
Misliš da im je problem da prisile Arape da svoje petrodolare ulože samo u US klubove?  A055

Sreća je što ih Soccer ne interesuje kao lanjski snijeg.
#27
(10-03-2018, 08:12 AM)fijesta Wrote: Misliš da im je problem da prisile Arape da svoje petrodolare ulože samo u US klubove?  A055

Sreća je što ih Soccer ne interesuje kao lanjski snijeg.

 I da ih zanima, sumnjam, preveliki je gap izmedju evrope i ostatka sveta, ti koji bi navodno dosli bi morali prvih par godina da budu u OGROMNOM minusu, u najboljoj kombinaciji bi mogli da budu malo bolji verzija kine i njihovog fudbala, prevelika je razlika u platama u sportovima gde oni dominiraju, u kosarci to sve deluje lako zato sto najbolji kosarkas u evropi ima par miliona a u NBA-u 95% centar koji ima malo potencijala ima preko 5m, dok je fudbal daleko placeniji sport da bi to mogli da urade.
#AndStill
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)