Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stefan Sekulić
#1
Stefan Sekulić je 26-godišnji borac iz Novog Sada koji debituje na Fight Nightu u Moskvi za nekoliko dana.

Priliku je u UFC-u dobio tako što mijenja brazilskog velteraša Claudia Silvu u meču sa Ramazan Emeevom.
#2
Stefan Sekulic je dobar borac i ima potencijala, ali mislim da ga ovo preskakanje par stepenica nazalost nece zadrzati dugo u UFC-u.
#AndStill
#3
Ono na highlightu mi izgleda Ok borac. Na rezimeu ima skalp Truščeka koji je pružao solidan otpor čečenu Islam Makhachevu što nije mala stvar.

Ako se muški potuče sa Čečenom možda dobije i koju dodantu šansu. A dobiće i iskustvo jednog UFC.
U svakom slučaj nije loše za njega!
#4
(09-06-2018, 03:03 PM)fijesta Wrote: Ono na highlightu mi izgleda Ok borac. Na rezimeu ima skalp Truščeka koji je pružao solidan otpor čečenu Islam Makhachevu što nije mala stvar.  

Ako se muški potuče sa Čečenom možda dobije i koju dodantu šansu. A dobiće i iskustvo jednog UFC.
U svakom slučaj nije loše za njega!

Ma on je dobar borac i ima potencijala, ali ciljam na to da je direktno iz SBC-a otiso u UFC, treba tu jos barem 3,4 meca u organizacijama poput KSW-a, CW-a, mozda FFC-a sad u Americi.

Pa nije da je lik bez sansi, mislim ako su takvim magovi za dziju kao sto pricaju ovi iz sekutora, moze mu izvuci neki sub dole.
#AndStill
#5
(09-06-2018, 05:45 PM)TNB Wrote: Pa nije da je lik bez sansi, mislim ako su takvim magovi za dziju kao sto pricaju ovi iz sekutora, moze mu izvuci neki sub dole.

Ima dobar ground game ali teško da je to za čečene dovoljno. Bolje da se orijentiše na stojku i kontrira pazeći da ne ode u parter. Inače vidim da je namazan i sa side kickovima u koljena. Big Grin
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)