What's new
Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

165 lbs kategorija da ili ne?

Satoshi

Satoshi

Blue Belt
Blue Belt
Friends of Forum
U zadnje vrijeme puno se priča o toj novoj kategoriji. Dana White govori da ju neće uvoditi, ali znamo koliko njegova riječ vrijedi.

Velter i laka su krcate kvalitetnim borcima, mislim da imaju najveći broj boraca pod ugovorom, a razlika u kilaži je poprilična. Ima dosta boraca koji su mali za velter, a teško im je skinuti kilažu za laku, npr: kauboj, Masvidal, Kevin Lee, RDA, Nurmagomedov, Colby Covington, Anthoni Pettis, Gunar Nelson...

Plusevi:
Svi ti borci koji su između borili bi se u za njih idealnoj kilaži i mislim da bi kategorija bila kvalitetna jer ima tu jakih imena.

Minusi:
Zbog manje razlike u kilaži bilo bi puno više preskakanja iz kategorije u kategoriju i borac koji ne bi uspio doći do pojasa u jednoj brzo bi se preselio u drugu.

Tada bi imali: muhu 125 (ako ju ne ukinu), bantam 135, pero 145, laka 155, ta nova 165, velter podignu na 175, srednja 185.

Što vi mislite? Da li ste za novu kategoriju ili protiv?
 
LesnarGetsKOdUFC2015

LesnarGetsKOdUFC2015

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Ja sigurno jesam, to bi postala možda i najjača kategorija u UFCu, ali sve dok ne riješe stanje s rezanjem kila neće se puno promijenit..
 
lukix

lukix

Black Belt
Staff member
Black Belt
Moderator
Legendary
Kao što Lesnar veli: dok se ne riješe problemi sa skidanjem kila 165 lbs nema nikakve logike...samo će omogućiti ovim većim momcima sa "talentom" dehidriranja da idu u još nižu kategoriju. Ja sam veeeeliki pobornik te kategorije bio, ali kad malo bolje razmisliš nema smisla zbog "skidača."
Btw, ako pogledate po postocima jednaka je razlika između 135 do 145 (recimo) i 155 - 170. Sve to štima za sada.
 
MMACroatia

MMACroatia

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Nisam za nju.
 

Top

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

Please add it to the exception list or disable AdBlock.

Our materials are provided for FREE and the only revenue is advertising.

Thank you for understanding!