What's new
Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Adler vs. Shields

hitman_4

hitman_4

Purple Belt
Purple Belt
Friends of Forum
expert member

Nikki Adler: Svjetska sam prvakinja i zbog svoje ličke krvi

Nikki Adler

Nikolina Orlović rođena je u Augsburgu 1987., otac joj je iz Udbine, a majka iz okolice Karlovca. U šali kaže da je zbog ličkih korijena tako snažna, a u razgovoru za Večernji list objasnila je zašto je morala promijeniti ime i prijeći pod njemačku zastavu.

“Kao amaterska sam nastupala za Hrvatsku, a kada sam odlučila ući u profesionalni boks, morala sam uzeti njemačko ime iz marketinških razloga. Mom njemačkom sponzoru bilo je čudno da me tri godine sponzorira, a ja i dalje nastupam za Hrvatsku. Takva su pravila igre u profi boksu pa u njemačkoj putovnici imam dva imena i prezimena”, rekla je Orlović koja je, poput boksača iz BiH Adnana Ćatića (Felix Sturm) i Muamera Hukića (Marco Huck) odabrala njemačko ime.

Za Hrvatsku je osvojila europsku medalju, prvu za domaći ženski boks, a pod njemačkom zastavom osvojila WBU, WIBA, WBF i WBC pojas prvakinje svijeta. Počela je s kickboksom sa 15 godina, a sa 17 odabrala boks. Želja su joj još barem tri pojasa i sve je u životu podredila karijeri.

“Zarađujem puno manje nego boksači, ali dovoljno da mogu od toga živjeti. Izgleda da je moj naraštaj boksačica onaj koji otvara vratara onima koje dolaze i koje će bolje zarađivati”,
 
hitman_4

hitman_4

Purple Belt
Purple Belt
Friends of Forum
expert member
<IMG src="https://s3.postimg.org/nw8kayhlf/Twitter.png"><URL url="https://s3.postimg.org/nw8kayhlf/Twitter.png">https://s3.postimg.org/nw8kayhlf/Twitter.png
 
hitman_4

hitman_4

Purple Belt
Purple Belt
Friends of Forum
expert member
koji mismatch  

Adler osim srca nije previše pokazala, razlika u udarcima 136-6  :shock:

Claressa je zvijer!

Cijela borba
 

Top

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

Please add it to the exception list or disable AdBlock.

Our materials are provided for FREE and the only revenue is advertising.

Thank you for understanding!