What's new
Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Američki i Ruski trialsi(Državno prvenstvo)

MMACroatia

MMACroatia

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Ovih dana završila su državna prvenstva u SAD-u i Rusiji čiji pobjednici idu na Svjetsko prvenstvo u Pariz krajem Kolovoza pa ću malo napisati nešto o tome.Uoči Svjetskog ću kao i za Olimpijske igre napraviti svoje prognoze i kasnije rezultate.
SAD:
57kg-Favorit Tony Ramos je izgubio u dva meča od Thomasa GIlmana
61kg-Logan Steiber očekivano pobjednik
65kg-Kao i na 57kg iznenađenje,Zain Retherford je pobjedio favorita Franka Molinara
70kg-James Green(Svjetska bronca) sada već treću godinu u nizu Američki predstavnik
74kg-Jordan Burroughs(Zlatni olimpijac i svjetski prvak) nakon teška tri finalna meča ipak bolji od Kylea Dakea koji u prvom meču konačno uspio(jedva) savladati Jordana,ipak u iduća dva meča gubi te opet ostaje bez plasmana na veliko natjecanje.Jordan inače sada od 2011 vlada na 74kg kod SAD-a
86kg-J'Den Cox(Olimpijska bronca) također kao i Jordan nakon tri teška meča došao do pobjede i svojeg drugog velikog natjecanja.Protivnik u finalu talentirani David Taylor kao i Dake nije imao sreće da konačno ugrabi nastup na svjetskoj sceni,da nadodam i da je Cox u zadnjem meču ozlijedio koljeno ali je nekako uspio istrpit bol da pobjedi.
97kg-Kyle Snyder(Zlazni olimpijac i svjetski prvak) bez većih problema
125kg-Nick Gwiazdowski također očekivano.

Rusija:
57kg-Zaur Uguev
61kg-Gadzhimurad Rashidov(Europski prvak),Akhmed Chakaev(Svjetska bronca) je u polufinalu izgubio od pobjednika Rashidova
65kg-Alan Gogaev(Svjetsko srebro,Europski prvak),Džamal Otarsultanov(Zlatni olimpijac) je upset turnira pošto je izgubio već u prvom meču.
70kg-Magomedkhabib Kadimagomedov
74kg-Khetag Tsabolov(Svjetski prvak) je u odsutstvu Gedueva očekivano pobjedio.Navodno će idući mjesec imati meč sa Geduevom da se odluči tko ide na Svjetsko što malo nije fer prema Tsabolovu ali kako se kaže da bi bio najbolji moraš pobjedit najboljeg.
86kg-Vladislav Valiev je iznenađujuće pobjedio Shamila Kudiyamagomedova za kojeg se već neko vrijeme smatra da je no2 na svijetu u ovoj kategoriji ali ipak kada je došao do prilike da konačno i on ode na veliku smotru dogodio mu se ovaj poraz.
97kg-Abdulrashid Sadulaev(P4P no1,Zlatni olimpijac i svjetski prvak) je napustio dosadašnju kategoriju(86kg) koju je počistio i sad ima nove izazove na 97,prvih par mečeva su izgledali lagano kao i na 86 i tek u finalu je nakon dugo vremena izgledao kao obični smrtnik,teška pobjeda 8-7 protiv Baytsaeva.
125kg-Anzor Khizriev

U SAD-u finale ima barem 2 meča(ako je 1-1 onda ide odlučjujući treći) dok Rusija ima jedan meč.
 

Top

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

Please add it to the exception list or disable AdBlock.

Our materials are provided for FREE and the only revenue is advertising.

Thank you for understanding!