What's new
Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Amir Aliakbari je novi UFC borac u teškoj kategoriji

Mapas

Mapas

Owner
Staff member
Owner
Administrator
Amir Aliakbari je bio svjetski prvak u hrvanju grčko-rimskog stila 2010. godine. 5 godina nakon toga odlučio je preći u MMA, gdje se odmah dokazao kao velika nada, jer se već od početka karijere bori sa ozbiljnim protivnicima. Nakon što je pobijedio prve 2 MMA borbe, dobio je poziv za veliki teškaški turnir u Japanu, organizacije RIZIN. U prvom kolu tog turnira je pobijedio Joao Almeidu prekidom u prvoj rundi. Već u drugom kolu došao mu je legendarni Heath Herring, kojeg je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. U polufinalu se borio protiv još jednog talenta, Valentina Moldavskog i porazio ga podijeljenom odlukom sudaca. Ipak u finalu je naišao na legendarnog Mirka “Cro Cop” Filipovića, koji ga je brutalno nokautirao u prvoj rundi.

https://combatzonefight.com/ufc-potpisao-veliku-teskasku-nadu-koju-je-porazio-samo-mirko-filipovic/
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Mislim da je ovo odlicno pojacanje za UFC-ovu tesku kategoriju, jedan od najboljih teskasa van UFC-a definitnvo, samo mi je pitanje kako ce on izgledati bez steroida.
 
lukix

lukix

Black Belt
Staff member
Black Belt
Moderator
Legendary
izgleda ništa od njega...bar ne još:
 

Top

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

Please add it to the exception list or disable AdBlock.

Our materials are provided for FREE and the only revenue is advertising.

Thank you for understanding!