Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC on ESPN 7: Overeem vs. Rozenstruik

Pickem
The event is here!

Bellator 222

Axl

Axl

Blue Belt
Blue Belt
Friends of Forum
expert member
Bellator u subotu ima jedan od svojih najboljih evenata, a nema teme. Sramota.

Ovo je jako dobar card. Inače mi je kod Bellatora problem što bude po 2, 3 borbe koje me zanimaju, a ostatak carda se sastoji od kanti. Ovdje ima dosta zanimljivih borbi.

Rory-Gracie
Caldwell-Horiguchi 2
Machida-Sonnen
Dantas-Archualeta
Pico-Borics
Danis-Humphrey

+ Ricky Bandejas, Heather Hardy, RENA i Valerie Loureda
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Nazalost nisam neki preveliki fan Bellatora da bi ih pratio nesto previse. Kyoji Horiguchi je prava zverina, video sam to jos u mecu vs DJ-a, i dan danas sam ubedjen da je prerano gurnut u vatru, bas bi me zanimala njihova borba danas.
 
Axl

Axl

Blue Belt
Blue Belt
Friends of Forum
expert member
Ma to da je prerano gurnut u vatru je činjenica. Tad još nije ni trenirao u ATT-u s Mikeom Brownom. DJ je nedavno rekao da ga rematch ne interesira što mi je HILARIJUS:q7oyrvh: jer mislim da bi ga Guchi razbio u bantamu.

Al neće mu bit lako protiv Caldwella zbog visine i reacha. Caldwellu je ring odmogao u prošloj borbi. Vidio sam neke ''stručnjake'' koji govore da će Horiguchiju kavez još bolje pasati kavez jer će se lakše moći ustati, al nemam pojma. Jedva čekam tu borbu.
 
lukix

lukix

Black Belt
Staff member
Black Belt
Moderator
Legendary
Gdje si to uhvatio da ga ne interesira revanš? Kad su ga god pitali jel za revanš sa Cejudom ili Horiguchiem rekao je da nema problema sa tim, ali je uvjet da su oni u ONEu jer on nema namjeru biti u drugim organizacijama.
 
Axl

Axl

Blue Belt
Blue Belt
Friends of Forum
expert member
And at the end of the day, I won the last fight, so there’s no reason I would seek out another fight with somebody I already beat. I’m looking to accomplish things I haven’t been able to accomplish yet.
 
lukix

lukix

Black Belt
Staff member
Black Belt
Moderator
Legendary
Bilo bi sada zanimljivo vidjeti taj revanš. Horiguchi je na strašnom nizu iako mislim da bi DJ dobio i u uzvratu.
Što se eventa tiče jedina zanimljiva borba je Horiguchi vs. Caldwell 2. Ovo ostalo je teška katastrofa kao i cijela ta organizacija. Žali bože utrošenog vremena tko god prati. Jedino što sam pogledo bilo je Mirko vs. Roy 2.
 
MMACroatia

MMACroatia

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Od svih dobrih borbi ti si samo to pogledao pa sudiš kakav je Bellator
:zziiqsd:
 
cross十armlock

cross十armlock

Blue Belt
Blue Belt
Friends of Forum
Nadam se da će ova Roryeva depresija biti dosta da Neiman uzme titulu, kakvo bi to slavlje bilo da dobijemo novog Graciea kao prvaka u elitnoj organizaciji slobodne borbe, zadnji Roger.
 
lukix

lukix

Black Belt
Staff member
Black Belt
Moderator
Legendary
@MMACroatia Naravno da se nađe dobrih i kvalitetnih borbi, ali moje mišljenje o Bellatoru, kao organizaciji, nije zasnovano na jednoj borbi nago na cjelokupnom rosteru i promociji. Kad ti je jedna od najvećih borbi u povijesti Kimbo vs. Dada, kad ti pola rostera čine veterani i otpadci iz UFC-a i kad dovodiš hostese da bi se borile protiv ozbiljnjijih borkinja onda ne znam što dalje reći...ONE mi je bolji i zanimljiviji od njih 10x (ali opet sve te organizacije su prema UFC-u 0).
 
L

Lubenjara321

Purple Belt
Purple Belt
Friends of Forum
expert member
Jako malo pratim taj bellator, al naisao na higlights tog eventa pa reko ajd da pogledam, jebote kakvih finisha
 
Axl

Axl

Blue Belt
Blue Belt
Friends of Forum
expert member
Aaron Pico čisti primjer odličnog atlete koji jednostavno nije dobar borac. Lik ima hrvanje na najvišem nivou, odličnu boksačku tehniku i velik KO power, ali svejedno je opet nokautiram. Ne može se ovo ni pripisati lošoj bradi jer ga je Borics pogodio koljenom koje bi nokautiralo svakoga. Zbog ovakvih stvari mi je smiješno kad ljudi seru da bi bilo koji tzv. ''A level athlete'' postao UFC prvak s 2 godine treninga. Jedno je biti talentiran za sport i odlična atleta, a nešto sasvim drugo je biti borac u jebenom kavezu.

Horiguchi i Caldwell su imali jako lošu borbu. Caldwell je izgledao dobro u prvoj rundi. Ono zaključavanje ruke iza Horiguchijevih leđa i laktovi su izgledali brutalno. Međutim sve nakon toga je bio teški lay and pray u kojem je Horiguchi očito pobijedio jer je jedini pokušavao zadati štetu i doći do finisha. Drago mi je da smo imali obrazovane suce, jer sam očekivao da će dati borbu Caldwellu. Horiguchi impresivno rušio NCAA Division 1 prvaka koji izgleda dve kategorije veći od njega, poseban borac. Cejudo-Horiguchi je najbolja borba koja se nikad neće desiti.
Šteta što u Bellatoru nema nikog za Horiguchija u bantamweightu. Jedino ovaj Patricky Mix što je pobijedio Bandejasa, ali on bi trebao prvo zaredati još koju pobjedu. Superfight s Pitbullom se čini kao odlična opcija jer je ovaj rekao da se može bez problema spustiti u bantamweight, ali on će sljedećih godinu dana biti zauzet featherweight grand prixom.

Za ostalo sam pogledao highlightse. Drago mi je da je Rory pobijedio, ali čini se da ni ova borba za titulu nije bila baš najuzbudljivija. Razbit će ga Lima u finalu.
Ode Sonnen u penziju. Hvala ti Američki Gangsteru! Rijetkost je da se jedan borac umirovi bez ijednog poraza na najvišem nivou MMA-a. Legenda!
 
K

Katarza

White Belt
Friends of Forum
Izgleda da je ovdje bilo svega, morat ću pogledati ali samo su prelimsi izašli na torrentima.
 

Top
bod