Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC on ESPN 7: Overeem vs. Rozenstruik

Pickem
The event is here!

DC je predvidio svoj pad

lukix

lukix

Black Belt
Staff member
Black Belt
Moderator
Legendary
Treba mu odmora da,prvi nokaut pa neka se sredi malo i onda u akciju.Možda pobjednik OSP/Shogun bi mu bila dobra za povratak.
A ovisi tko će pobijedit u tom dvoboju. Ako to bude Shogun ja bi mu dao onda title eliminator sa Ozdemirom, a ako bude OSP onda DC jer nema smisla ovako rano organizirat drugi dvoboj OSP-a i Ozdemira.
Pa ne moraju se OSP ni Volkan borit u neko skorije vrijeme bez obzira ne neke rezultate.A shogun u title eliminatoru u 2017 :Dveće šanse ima Anderson Silva za to al vidit ćemo.Kako god shogun il osp bi bili dobra borbaz a povratak Cormieru.
Gle kolko god to smiješno zvuči, ali pobjedom bi Shogun zaslužio title eliminator. Imao bi dobar niz i bivši je prvak sa imenom. E sad, šanse za vratit pojas su mu nikakve, ali bože moj, netko se treba boriti sa Jonesom (nakon Gussa).
 
LesnarGetsKOdUFC2015

LesnarGetsKOdUFC2015

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Hahahaha, Shogun, hahahahaha
 

Top
bod