Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Paratekvondisti posetili FK Crvenu Zvezdu

fijesta

fijesta

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Naši fudbaleri su uoči jutarnjeg treninga imali posebno važne goste koji su došli lepim povodom. Članovi paratekvondo reprezentacije Srbije pozdravili su naše prvotimce i poželeli im mnogo sreće na predstojećem evropskom meču sa Kelnom.
Ekipa Crvene zvezde ugostila je naše najbolje paratekvondiste koji nižu uspehe i donese medalje za našu zemlju sa velikih evropskih i svetskih takmičenja. Hrabri i uspešni sportisti, veliki navijači Crvene zvezde, uživali su u razgovoru sa našim prvotimcima i složno istakli da se nadaju da će njima, kao i milionima navijača, naši fudbaleri u četvrtak doneti neizmernu radost.
Zanimljivo je to da će se istog dana, u četvrtk, paratekvondo reprezentacija Srbije nadmetati na Evropskom prvenstvu u Bugarskoj. Sofija će ugostiti najbolje paratekvondiste, a naši fudbaleri izrazili su želju da se svi naši reprezentativci vrate sa zlatnim odličjima.
- Članovi naše reprezentacije beleže odlične rezultate i kao nagradu nakon prethodnog velikog takmičenja obećali smo da ćemo organizovati posetu Crvenoj zvezdi, to je bila njihova velika želja. Zaista su presrećni što su danas ovde. Stvari su se tako poklopile da je četvrtak veliki dan za nas, jedni drugima smo poželeli mnogo sreće i uspeha. Naši paratekvondisti su zaista izuzetno hrabri momci, veliki borci i za njih je velika stvar što su obišli naš najveći klub – rekao je Miodrag Pešić, predsednik Paratekvondo saveza Srbije.
Ovom posetom, naš klub dao je i doprinos Međunarodnom danu osoba sa invaliditetom koji je obeležen u nedelju, 3. decembra, ali zbog obaveznog odmora naši igrači nisu bili u prilici da to urade tada.
Fk Crvena zvezda želi mnogo sreće našoj paratekvondo reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Sofiji.
 

Top
bod