What's new
Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rizin FF 6: Rizin World Grand-Prix 2017 Opening Round - Part 1

ReemCP

ReemCP

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Rizin FF 6: Rizin World Grand-Prix 2017 Opening Round - Part 1 (30.07.2017.)

Saitama Super Arena | Saitama, Japan

Fight Card:
Teodoras Aukstuolis vs. Karl Abrektsson
Shinju Nozawa-Auclair vs. Sheena Brandenburg
Keita Ishibashi vs. Khalid Taha (Bantamweight Grand-Prix 1st Round)
Takafumi Otsuka vs. Anthony Birchak (Bantamweight Grand-Prix 1st Round)
Miyuu Yamamoto vs. Cassie Robb
Satoru Kitaoka vs. Yusuke Yachi
Tenshin Nasukawa vs. Kizaemon Saiga (Mix Rules)
Reina Miura vs. Lei'D Tapa
Gabrielle Garcia vs. Oksana Gagloeva
Amir Aliakbari vs. Tyler King
Kyoji Horiguchi vs. Hideo Tokoro (Bantamweight Grand-Prix 1st Round)
 
ReemCP

ReemCP

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Za tjedan dana nas očekuje novi Rizin-ov event, ovaj put sa naglaskom na turnir u muškoj bantam kategoriji sa Horiguchijem u glavnoj ulozi. Ima tu još dosta poznatih imena na cardu, Aliakbari, mladi Nasukawa, King Reina, Gabi.. bit će dobro ;)
 
lukix

lukix

Black Belt
Staff member
Black Belt
Moderator
Legendary
Dobri stari Rizin :D
 
ReemCP

ReemCP

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Aha, nastavak na nekadašnji PRIDE, pa DREAM :)ne znam, volim jako japansku scenu, ovakvi eventi mi dođu kao neko osvježenje od UFC-a, općenito od borbe u kavezu, a i drugačija pravila. Volim pogledati, pogotovo mi bilo zanimljivo gledati prošlogodišnji HW turnir :cool:

Volim turnirske sisteme, tako da ću vjerojatno i u ovom uživati.
 
hitman_4

hitman_4

Purple Belt
Purple Belt
Friends of Forum
expert member
obožavam Rizin

Kinguljica, Gabi, Oxana vrh
 
ReemCP

ReemCP

White Belt
White Belt
Friends of Forum
hitman_4
obožavam Rizin
Kinguljica, Gabi, Oxana vrh
(sad sam skužio da mogu editirat post, pa sam ubacio ovaj tvoj poster u uvodni post  ;))

Ja isto ovo čekam, meni je super ta atmosfera koju Japanci naprave. Jedva čekam ulazak King Reine  :mrgreen:eek:vo će se vjerojatno gledat u snimci, pošto je tu večer prije DC i Jones.
 
MMACroatia

MMACroatia

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Amir će razbacati Kinga.Neka se još malo zadrži u Japanu i onda u SAD na bolju konkurenciju.
 
hitman_4

hitman_4

Purple Belt
Purple Belt
Friends of Forum
expert member
ReemCP

ReemCP

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Bilo bi lijepo vidit Amira protiv prave konkurencije, ali neka ga zasad u Rizinu :)ova Gabi mi je super, gledali smo je prije par dana sa Cyborg u jednom od emedded serijala, a sad je već u Japanu :cool:
 
ReemCP

ReemCP

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Sjajna priredba, pogledao je sinoć do negdje 2.30h Trajanje 04:56:28. Malo me odmah zasmetalo na početku novi komentatori, Don Prudy i poznati nam borac Daron Cruickshank. Nisam navikao na njih, pa mi bilo čudno. Don je više tu bio da prevodi što su japanski borci pričali, a Cruickshank da nam približi borce, ali i sami fight game. Pokazalo se da ovaj Don baš i ne zna puno o borcima, al' dobro. Mauro Ranallo je valjda bio zauzet.

Jedan od najvećih trenutaka, kad sam se naježio, bio je trenutak oko 3h eventa, kad je na PRIDE temu ušao legendarni Dan Henderson. Vidjelo se po ulasku, na njegovom licu, koliko je sretan što je ponovno u Japanu, nakon 10 godina. Najavljen je njegov nastup na Rizinu i onda se samo čekalo protiv koga? Kad ono zasvirala stvar od Sakurabe i legenda još jedna ušla u ring. Ali treba reći, njihova borba neće biti MMA borba, već po grapling pravilima. Njih 2 su se zezali u ringu, Hendo obećao da će ugušiti Sakurabu :mrgreen: Njihov susret je najavljen za listopad kad je ujedno i sljedeća Rizinova priredba.
 
ReemCP

ReemCP

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Shinju Nozawa-Auclair je bila fenomenalna u svom profi MMA debiju protiv Sheene. Vidjelo se na početku koliko je njena mama napeta, fora mi je bilo što su je svako malo pokazivali.


Koja brutalna borba ove ljepotice, laktovi u parteru, koliko je fleksibilna i na kraju armbar. U biti, jako je to kratko trajalo. Sheeni je isto ovo bio MMA debi. Fora mi je bio i onaj dio kad je Shinju davala autogram pri izlasku iz dvorane, kad je kleknula i pisala, našla vremena i za to :) a i ne treba govoriti koliko je mama odahnula i bila sretna :mrgreen:


Prva borba između Ishibashija i Tahe je isto bila jako dobra, to je bila prva borba u bantam turniru. Iako je Ishibashi uspio srušiti skoro na samom početku Tahu i dominirati u parteru, Nijemac Taha je eksplodirao nekih 40 sekundi prije isteka runde i brutalno nokautirao koljenom i udarcima Ishibashija. Ovaj Taha je real deal, volio bi njega vidjet u samom finalu na kraju sa Horiguchijem, koji je u main eventu također imao impresivan i brz nastup.


Za Horiguchija je baš lijepo vidjet da se vratio u svoju domovinu i da će pomoći izgraditi Rizin u respectabilnu organizaciju. U kutu mu kao i dosad, Mike Brown i Brad Pickett.

Još smo dobili jednog pobjenika iz turnira, a to je Takafumi Otsuka. Uspio je iznenaditi Birchaka i mislim da je ok odluka. Birchak je bio ok 1R, ali je dosta pao u nastavku borbe. A ovdje se boduje cijela borba, ne po rundama.
 
ReemCP

ReemCP

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Treba napomenuti također u tom prvom dijelu večeri, da je Yamamoto (starija sestra od Kida) upisala svoju prvu pobjedu. Veselje toj obitelji nije bilo kraja, kao da je dobila Holm-Rondu-Cyborg iste večeri, tako su sretni bili  :mrgreen: Cassie jednostavno nije imala odgovor na njena rušenja.

Kitaoku i Yachija sam jedva čekao, ali i pogotovo kako je Cruickshank bio jedan od komentatora, pošto je uspio izgubiti u Rizinu od obojice. Isto jako dobar meč, prva runda je bila 10 minuta, i onda na samom kraju je Yachi uspio iskoristiti svoj stand-up koji je znatno bolji od Kitaokinog (pošto je ovaj sub specijalist), zakačio ga i Kitaoka nikako da padne  :shock: u zombi modu, ali sudac ipak prekida nekih 15 sekundi prije kraja. Možda bi neki i pustili dalje, ali mislim da je ok prekid, svaka čast što je toliko izdržao.

Glavni dio su otvorili mladi Tenshin Nasukawa i Kizaemon Saiga. 18 i 28 godina. Specijalni meč, 1R po K-1 pravilima sa velikim rukavicama, a 2R po MMA pravilima (ako do nje dođe) sa malim rukavicama. Obojica odmah krenuli agresivno od samog starta, te Nasukawa ga uspio zakačit i složio ga na pod  :shock: Saiga se više nije ustajao. Nasmijao me Cruickshank kad je rekao da sad lova od maldog Nasukawe ide roditeljima, a oni će mu dati džeparac  :mrgreen:

Malo su i komentatori bili u čudu uoči meča, kako će to izgledati, da ih baš zanima kako će to izgledati kad budu skidali rukavice između rundi (pošto su imali 90 sek za to), nešto kao da je to prvi put. Kao da nisu gledali Le Banner vs. Sapp meč kad su 1R i 3R bile po K-1 pravilima, a 2R i 4R po MMA pravilima.

Onda je došla King Reina :car za njenu protivnicu, Lei'D Tapu, nisam znao da je imala tumor na mozgu i uspješno to operirala. Iako Reina dosta manja, uspjela je rušenjima osvojiti ovu borbu na decision, pametno. Pa opet na kraju prozvala Takadu i imalu su poduži razgovor  :mrgreen:

Najveće razočarenje je meč Gabi i Oksane, mislim na taj eye poke od Gabi u 15 sekundi meča. Oksana je imala jedan dobar pokušaj kad ju je zamalo zakačila:


Možda rebukiraju tu borbu za listopad.

Amir je bio impresivan, kao da je dosta popravio stojku.


King je napravio veliku pogrešku kad je pri nasrtaju Amira išao popravljati onaj štitnik za zube, ali u krivo vrijeme. Već je bio kraj..
 
ReemCP

ReemCP

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Za kraj, kad su se komentatori već odjavili, Takada je rekao jednoj od ring djevojaka da nešto napravi :mrgreen: i ona stavi nekako ruke oko glave i napravi ovo:


:lol::D

Još je stiskala sise pri tome, ekipa u ringu uživa zajedno s publikom :lol: a i Gomi u publici :mrgreen:
 

Top

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

Please add it to the exception list or disable AdBlock.

Our materials are provided for FREE and the only revenue is advertising.

Thank you for understanding!