Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC 220 - Miocic vs Ngannou

ROBINIVES

ROBINIVES

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Miočić - Ngannou  -  1    2.30
Eto i vrhunski analitičar i jako drag borac Dan Hardy je potvrdio ono što već jako dugo govorim da ne razumijem toliki hype oko tog crnca,ali najzanimljivije je što su i kladionice pale na tu galamu.Jednostavno si ne bi mogao oprostiti da ne uzmem 2.3 koef.na Stipu,pa da je i 1.5 opet bi stavio na Stipu.Mislim da svi znamo da ako netko ima na rosteru tko ima apsolutno sve segmente za skinut ovog UFCovog crnog ljubimca onda je to Stipe Miočić i amen!
Cormier - Oezdemir  -  1    1.30
Ovo također stavljam bez ikakvog razmišljanja,Volkan je ovdje samo pukom srećom i ništa drugo,dvije pobjede udarcem iza uha jednako dva dobitka na lutriji,pa neće treći put da jebe rak raka.Za Cormiera se nema što reći,da nema Jonesa bio bi najbolji borac u povijesti.

Na ova dva para stavljam milju kn,a još ću na drugi listić staviti,
Makhachev -Tibau  1   1.45
Mislim da su konačno malo uštopali Tibaua sa tim dopom,a svi znamo kakav je borac koji se vraća a nema više pomoć dopa,možda se varam ali mislim da je Tibauovo vrijeme ipak prošlo.Makhachev ga može bez problema izgraplat do deca,a mislim da će ga i KO u 1 ili 2 rundi.
 
MMACroatia

MMACroatia

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Re: UFC 220 - Miočić vs Ngannou

Zaletio si se malo za ovaj zadnji nokaut.Mislim da će Islam dobit al jako sumnjam u nokaut.
 
J

JC1988

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Re: UFC 220 - Miočić vs Ngannou

Robi, nadam se da nastavljas 100% niz! Btw, tko ima racun na Marathonu, oni nude 2,75 na Stipu, ja nekako mislim da bi to moglo jos do borbe na 3 otic jer ce krenut jos jace hypeat Francisa u zadnjih par dana do borbe
 
fijesta

fijesta

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Re: UFC 220 - Miočić vs Ngannou

100 € * 2.30*1.30*1.45= 433,55 €

333,55 €
 

Top
bod