What's new
Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC 222 Cyborg vs Kunitskaya

ROBINIVES

ROBINIVES

White Belt
Friends of Forum
Frankie Edgar vs Brian Ortega 1 1.5
Bez ikakvog razmišljanja,nedoumice ili čega drugoga stavljam momentalno na Edgara,ne znam uopće koju borbu bi mogao staviti protiv njega pa neću ni protiv Ortege.Ortega je više nego zanimljiv borac,čak i kada gubi a gubio je neke mečeve do trenutka pobjede,lako okrene u svoju korist i bez problema submita ili KO protivnike.Edgar nikada nokautiran nikada submitan,brz na nogama i rukama što Ortegi nikakao ne paše,teško da će ga Ortega moći rušiti ili submitati sa leđa,tako da ja ne vidim ovdje ništa osim Edgarovog "odgovora" na sve i u najmanju ruku pobjedu odlukom.
Ashley Yoder vs Mackenzie Dern 2 1.3
Gotovo nikada se ne kladim na žene i zaista ih ne pratim previše ali o Dern znam neke stvari od prije iz bjj i svi čekaju njen prvi nastup i njenu prvu UFC pobjedu pa tako i ja.Dern je još relativno malo u mma i po onome što je do sada pokazala smo mogli vidjeti gotovo sve vezano uz bjj,vidi se napredak u standu i mogla bi ona biti osvježenje u slamci.O Yoder znam puno manje,znam da se radi o curi koja ajde od svega po malo nešto zna,ima čak purple pojas u bjj ali daleko je ona od Dern i mislim da je protivnica baš po mjeri za prvi skalp od strane Dern.

Ova 2 para idu na jedan listić a na drugi listić idu :

Stefan Struve vs Andrei Arlovski 2 2.4
Opet jedna vjerujem pre velika kvota na dva podjednaka borca,dva borca koji nemaju više što tražiti na vrhu teške mada mnogi misle da Struve još može jer je mlad i jer je skinuo Miočića itd.Ta pobjeda nad Miočićem mi ni dan danas nije jasna ali mislim da je bila kristalno jasna Miočiću i da mu je taj poraz donio puno više nego odnio.Struve mi iz borbe u borbu sve više propada,ne vidim nikakav napredak čak mislim da mu ti problemi sa srcem što je imao gadno remete kondiciju a u kombinaciji s dosta lošom bradom govore da je ovih 1.45 na njega malo pre malo.Arlovski je dokazao da je još uvijek tu i protiv onog mladog dečka što solidno udara je pokazao da još uvijek može dosta,tj.može dovoljno da je sposoban KO Struvea.
Sean O'Malley vs Andre Soukhamthath 1 1.9
Valja probati na ovog mladog dečka,pogledao sam malo neke njegove borbe i radi se o ne toliko brzom i jakom,koliko preciznom udaraču,ajmo reći nešto slično kao Conor,raznovrstan je.Vidim ovaj Azijac je favorit,ok iskusniji je,duplo više borbi,nikada submitan nikada nokautiran,ako gubi gubi tijesno,u zadnjoj borbi me iznenadio protiv Sandersa i vjerujem da je baš zbog toga favorit ovdje.Ja ću reći da je ovo borba dva podjednaka momka od kojih prednost dajem mlađem borcu od kojeg se više očekuje u karijeri i mislim da ovih 1.9 treba uzeti.
 
hitman_4

hitman_4

Purple Belt
Purple Belt
Friends of Forum
expert member
<IMG src="https://i.imgur.com/Xq6Gecl.png"><URL url="https://i.imgur.com/Xq6Gecl.png">https://i.imgur.com/Xq6Gecl.png
 
LesnarGetsKOdUFC2015

LesnarGetsKOdUFC2015

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Na Dern i Edgara treba trpat, na Dern je i 1.25 solidno, a na Edgara je na Betfair exchangeu bilo oko 1.65-1.7 kad sam zadnji put pogledao, ništa protiv Ortege, ali kako DC voli reć.. "There are levels to this game young man".. I u to ćemo se danas ponovo uvjerit..
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Dariush je isto verovatno velika sigurica a kvota na njega oko 1.30.
 
ROBINIVES

ROBINIVES

White Belt
Friends of Forum
Pripazi za Dariusha,trebao bi dobiti ali ovaj decko uopce nije los,zna i udarit i hrvat,uletio je bez pripreme ok ali moglo bi tu biti svega...
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
I ja racunam ipak je on u TOP 15 i to u jednoj kategoriji natrpanom potencijalima to bi trebalo nesto da znaci nije lako doci dotle.

PS. Mozda bi trebalo probati na ovog Pyle-a, ovaj lik nije nista specijalno mozda penzioner moze da ga resi.
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Hahahahhahahhaha, kako je lik ugasio Darisuha,nisam imao vremena ni da se iznerviram, ali dobro bitno da je ova Dern nekako dosla.
 

Top

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

Please add it to the exception list or disable AdBlock.

Our materials are provided for FREE and the only revenue is advertising.

Thank you for understanding!