Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC on ESPN 7: Overeem vs. Rozenstruik

Pickem
The event is here!

UFC FN 125 Machida vs Anders

ROBINIVES

ROBINIVES

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Machida vs Anders 2 1.35
Lyotino vrijeme je prošlo i mislim da je Anders jako loš match up za povratak pobjedama nakon onog KO protiv Brunsona.Anders je vrlo vjerojatno puno bolja kopija Brunsona,eventualno mi je upitno njegovo obrambeno hrvanje ali protiv Lyota je to zanemarivo.Machidina jedina prilika protiv ovog mladog lava je ta njegova kontra,koja bi mogla odigrati bitnu ulogu jer će Anders sigurno nasrnuti da ga što prije KO.Svakako stavljam na Andersa i to KO 1 ili 2 runda.
Patrick vs Hadžović 1 1.45
Jednostavno ne vjerujem Damiru,gubio je sve borbe koje sam gledao,ide na megdan jednom vrlo solidnom borcu koji je do sada pobijedio respektabilna imena koji su puno bolji borci od Damira.Ne očekujem ovdje nikakvu spektakularnu borbu,očekujem čistu decision pobjedu Patricka.
Maretta vs Smith 1 1.35
Ovo mi je možda najnesigurniji par od ova 3 i možda premali koef. s obzirom na rezultate Smitha,radi se o srčanom borcu,isključivo stand borac,također većina njegovih borbi mi djeluje kao da će u svakom trenutku pokleknuti svaku borbu kao da gubi i onda to njegovo srce presudi.Drago mi je da ide na Santosa koji je također isključivo stand borac,jače udara,brži je,nadam se da dolazi kraj serije Smitha i mislim da će ga macola KO u 3 rundi.
Ova 3 para idu na jedan listić a na drugi ide,
Moraes vs Means 1 2.25
Ne znam po čemu tako velik koef.na Moraesa,izgubio takoreći samo od fenomenalnog Usmana,Moraes je borac fantastične bjj-e,solidne brade,solidnog standa.Means je također dobro potkovan na svim poljima ali mislim da mu neće baš pasati borac tipa Moraesa,mogli bi ovdje vidjeti jedan dobar sub od Moraesa,ako ne očekujem dec pobjedu pantere.
 
J

JC1988

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Ma dobit ce Marreta, ne sumnjam u njega. I mene isto cudi Moraes, bas predobra kvota za uzeti, nadam se da nastavljas niz jer sam slicno i sam odigrao. Jos vazem za main event, Machida je ispran i sve to, al nekako ima tu kontru, a ovaj bi mogao navalit ko sivonja, to cu vjerojatno izbjeci.
 
ROBINIVES

ROBINIVES

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Da,jedino kontra bi tu mogla uštopat Andersa,ali čvrsto mi dečko djeluje,pun snage,Lyoto je šaptom pao protiv osrednjeg borca Brunsona.Iz respekta prema Machidi bi to trebalo izbjeći i ne igrati,ali eto od početka sam uvjeren da ne može ništa ovom mladom grabežljivcu :twisted:
 
MMACroatia

MMACroatia

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Izgubit će Machida,prešlo ga je vrijeme kao i Evansa.
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Anders je po meni dosta lose izgledao sinoc na oficijalnom vaganju, mozda bude imao danas nekih problema u mecu zbog tog skidanja kila.
 

Top
bod