What's new
Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC FN 126 Cerrone vs Medeiros

ROBINIVES

ROBINIVES

White Belt
Friends of Forum
Cerrone vs Medeiros 1 1.6
Yanci mi je baš kao naručen za povratak pobjedama kauboja,nije da je loš borac Yanci ali čisti prosjek i ništa više od toga,borac je kojega se da i KO i submitati pogotovo kada znam da kauboj ima solidnu bjj.Posljednju borbu me nije ništa više iznenadio,znamo koliko je visio u toj borbi protiv Brazilskog kauboja.Ovdje će sve ovisiti o raspoloženju Donalda i koliko želi dobiti tu borbu jer je realno gledajući puno kompletniji od Yancia i čisto sumnjam da će se Yanci uspjeti izvući pravom kauboju pa makar ga ovaj lasom ulovio.

Vick vs Trinaldo 1 1.45
Moram reći da sam se dugo dvoumio oko ovog para ali dajem prednost definitivno Vicku.Obojicu sam gledao gotovo svaku borbu cijelu i za obojicu mogu reći da mi imaju nešto što mi se sviđa kod njih i ne bi rekao da je Vick baš toliki favorit.Trinaldo je isključivo kickboxer i sve svoje nade može gajiti samo u standu a kada još nije neki nokauter onda mi je to baš pre malo za Vicka koji em što je dosta mlađi em kompletniji borac.Vick bi možda mogao biti ozbiljan konkurent u lakoj jer sa svojom visinom i svojim reachom može svima zadati probleme a nadam se da će preko Trinalda nastaviti put prema top protivnicima.

Northcutt vs Gouti 1 1.35
Gouti nije hrvač i odmah tipujem na Sagea :lol:,ima tu puno istine,Gouti je borac koji nema baš ništa specijalno za dobiti Sagea koji je brži,eksplozivniji,pokretljiviji,vjerujem bolja kondicija.Ovo bi trebalo biti 3 runde stand up borbe u kojoj Sage ne bi trebao imati problema da izvuče još jednu pobjedu odlukom,a možda vidimo konačno i jedan njegov KO.

Ova 3 para idu na jedan listić a na drugi ide :

Lewis vs Tibura 2 1.6
Ovo je malo s rezervom jer su teškaši u pitanju i još dva osrednja borca od kojih mi je Lewis definitivno lošiji po mnogočemu.Prva stvar je kondicija koja će igrati itekakvu ulogu jer Tybura može primiti udarac i dosta borbi završava odlukom,Lewis nije hrvač i nema kondicije za ishrvati ga do odluke kao npr.brko u Zagrebu,a od onda je čini mi se Tybura još više napredovao što je donekle dokazao u prošloj borbi protiv Werduma.Ovdje bi mogli vidjeti konačno jednu dobru borbu Tybure i kakav takav skalp u liku Lewisa jer mi taj lik više liči na sirovinu nego dobrog borca.
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Pa i jeste sirovina, ali eto izgleda to u teskoj prolazi. Ja ne znam zasto ga se onomad onako hajpalo, pa lik nema apsolutno nista osim KO powera i mozda solidnu bradu, a i ono vs Hanta u zadnjoj borbi vise je delovalo kao da je odustao a ne bio povredjen.
 
J

JC1988

White Belt
White Belt
Friends of Forum
<IMG src="https://i.imgur.com/oeqbrvN.png"><URL url="https://i.imgur.com/oeqbrvN.png">https://i.imgur.com/oeqbrvN.png

<IMG src="https://i.imgur.com/awt7sj3.png"><URL url="https://i.imgur.com/awt7sj3.png">https://i.imgur.com/awt7sj3.png

Ja se slazem sa svim parovima, Kauboja necu igrat jer ne znam kakav ce doc, ali mislim da bi trebao dobit. Ostalo sam odigrao za standardnih 50$.
 

Top

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

Please add it to the exception list or disable AdBlock.

Our materials are provided for FREE and the only revenue is advertising.

Thank you for understanding!