What's new
Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC FN 131: Rivera vs Moraes

TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Lentz vs David Teymur 2  1.33

Teymura koliko sam primetio dosta ljudi jos nije zapazilo o kakvom se potencijalu radi. Prebrutalan stand up borac, jedan od zanimljivijih kontrasa, odlicno kretanje i hrvanje, eksplozivan, inteligentan i disciplinovan. Zanimljivo da svoje odlicno hrvanje ne koristi samo defanzivno vec nema strah da prvi inicira takedown i time skuplja poene kod sudija. Svi koji su gledali njegove prosle meceve su videli da je to sasvim drugi nivo u odnosu na Lentza. Verujem da ce ovaj mec iskontrolisati i voditi borbu gde on zeli, ne vidim neku preveliku opasnost od Lentza.

Gillespie vs Pichel 1  1.22

Sudar dva potencijala lake kategorije, Gillespie prvenstvno hrvac ali  kako se dobro snalazi u stand upu i BJJ za njega se bez problema moze reci well rounded borac, 4x division 1 All-American D1 NCAA pa s ovim rezimeom je insta potencijal za TOP 15. Pichel se dosta oslanja na svoj KO power ali protiv superiornog hrvaca mislim da mu nece pomoci. Malo je nezahvalno ovih 1.22 obzirom da ovaj lik nije bas bezopasan, jeste da nijedan nema neku veliku pobedu zbog koje bi se moglo zakljuciti da je neko izraziti favorit, ali Gillesipe je hrvac a nazalost ovo je vreme hrvaca.

Ova dvojica su mi sigurica i oni idu na jedan listic uz veci ulog, mozda dodam i Belala da povecam kvotu.

Julio Arce vs Daniel Teymur 2  2.55

Stvarno ne vidim na osnovu cega je ovaj lik toliki favorit protiv Teymura? Lik je pokazao samo stojku u svom prvom UFC mecu a verujem da je Teymur tu bolji, Teymur je izgubio od veoma opasnog Danny Henrya u svom UFC debiju ali to je zato sto je uleteo na short notice i nije imao vremena da se spremi, ako se secate u prvoj rundi kad je imao snage pobedjivao je Henrya. Verujem da je ovo neka greska bookmakera koju cu svakako pokusati da iskoristim.

Veoma zanimljiv event za kladjenje, ima jos mnogo predloga tipa Harris by KO. R.1, Desmond Green ili mozda Rivera.
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Ako neko uz mene nocas padne na Davida Teymra, znajte da je lik jos uvek bolji borac od Lentza ali mu je Logy naredio da izgubi da bi on na kladzi skupio pare.
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary


Pre svega lagano bez nerviranja opet izgrindovano, i opet odlican dobitak na zadnja 3 od 4 eventa.
 

Top

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

Please add it to the exception list or disable AdBlock.

Our materials are provided for FREE and the only revenue is advertising.

Thank you for understanding!