Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC FN 135: Gaethje vs Vick

TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Ellenberger vs Barberena  2  1.25

'The Juggernaut' odavno nije klasa za UFC, ali ima nekakvo ime iza sebe pa ga UFC koristi da pravi imena drugim borcima, lik ima 1-5 u zadnjih 6 nastupa i bio je zavrsen cak 4 puta, cisto sumnjam da mu je ostalo nekog samopouzdanja posle toga, Barberena se proslavio pobedom protiv Sagea a ima i skalp velikog talenta Alvesa, lik je odlican borac ali velter je prepun zveri i van TOP 15, gubio je samo od odlicnih boraca poput Laprisea, Covingtona i Edwardsa, ovog poraza protiv Laprisea se nesto i ne secam, Covington ga je nadhrvao i verujem da mu je tu slaba tacka hrvaci i poraz od Edwardsa je bas bio na knap, bas tezak fajt i bas je ozbiljno bio uzdrmao Leona. Ja cu na nekom nesigurnijem tiketu probati i Barberena by KO.

Krause vs Alves  2  1.20

Krause bi se mozda trebao posvetiti trenerskoj profesiji, tu mu je samo nebo granica ali kao borac je dosta ogranicen, ima 4 pobede u nizu ali nijedan od tih boraca nije ni blizu nekada velikog talenta Warley Alvesa, Warley Alves jednostavno ima mnogo bolje skalpove Jouban, Taleb, Covington i Alives su odlicna imena veltera, samo treba pogledati gde je Covington posle tog poraza, gubio samo od vrhunskih Usmana i Barberene.

Ova dvojica idu na tiket pod sigurice koji igram po pravilu na malo vece pare, a ova druga 2 idu na drugi na naravno manju svotu.

Johnson vs Fili  1  1.72 

Johnsona svi znamo kao borca veoma dobre stojke i solidnog TDD-a, trenutno je u ocajnom nizu u zadnjih 6 meceva ima samo jednu pobedu, i vrlo je verovatno da ga u slucaju poraza ceka otkaz i to mu mora biti motivacija vise, Fili je po meni prosecan borac koji moze biti presrecan ako do kraja karijere udje u UFC-ovih TOP 15, ima neke solidne skalpove Garbiel Benitez, Harcan Diaz i Dennis Bermudez, objektivno da lik nije u klasi MJ-a, ali MJ je u bas ozbiljnoj krizi iz koje mora da izadje u ovom mecu ukoliko zeli da ostane clan UFC-a.

Gaethje vs Vick  2  1.65

Iskreno navijacu za Gaethjea u ovom mecu ali realnost je ta da tesko ovo moze dobiti, sta reci o Gaethjeu? U teoriji lik uz sve kvalitete je top borac : dobar stand up, moze primiti, brutalni leg kickovi i vrhnsko hrvanje ali taj problem u glavi ga tera na sranja zbog kojih prima preko 6 znacajnih udarca u minutu a to vise ne prolazi u modernom MMA-u, svakako da mora promeniti nesto u svom pristupu u borbama ili ce morati da napusti UFC, a najavio je odlazak iz UFC-a ako izgubi ovaj mec, sa druge strane ima stvarno kompletnog borca, dosta visljeg i veoma promisljenog koji je dosta potcenjen zato sto nije zanimljiv casulcima. Sigurno da vredi igrati i na Gaethjea ako je odlucio da prestane glumiti debila.
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Andersa bi trebalo isto igrati ali by KO, trebalo bi da resi ovog Williamsa bez nekih problema, lik je tipican onaj borac koji sluzi za hranjenje drugih boraca poput Bojana Mihajlovica.
 

Top
bod