What's new
Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC FN 156: Shevchenko vs. Carmouche 2

Status
Not open for further replies.
LesnarGetsKOdUFC2015

LesnarGetsKOdUFC2015

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Trenutno je 3. borba nje i Nunes najzanimljivija stvar, makar meni tu Amanda ima previše za izgubit i mislim da ni UFC nije za tu borbu, mislim da im je pametnije imat 2 dominantne prvakinje svaku u svojoj kategoriji..
 
Axl

Axl

Blue Belt
Blue Belt
Friends of Forum
expert member
Volkan je imao svoj najimpresivniji nastup dosad u UFC-u. Baš je rastavio Latifija na proste faktore. Pokazao je kompletan stand up game. Low kickovi, koljena u glavu i tijelo, laktovi u klinču, dobar boks. Volkan-Rakić je borba koja se mora dogoditi.

Luque-Perry jako dobra borba. Luque me malo razočarao, mislim da je Perry zaslužio odluku.

Gane nije puno pokazao u prvoj borbi, ali sama činjenica da je dobar kikboksač koji zna i submissione je dovoljna da već sad bude u top 15 teške divizije.
 
Satoshi

Satoshi

Blue Belt
White Belt
Friends of Forum
Ako netko nije vidio pogledajte prekrasan armbar koji je izvukla Macedo.

Rodolfo Vieira ima strašan BJJ, baš se vidi da je klasa, ali ne vjerujem da će dobro proći protiv boljih boraca. Previše je jednodimanzionalan i ima problema sa kondicijom.

Drago mi je da se Volkan vratio. Nije mi jasno kako je uspio izgubiti od Smitha, plus da ga nisu pokrali protiv Reyesa mogao je sada biti u puno boljoj situaciji.

Glavnu borbu sam većinom prespavao, a nemam volje gledati tu dosadu ponovno. Ne kužim taktiku od Liz, nije ni pokušala.
 
  • Like
Reactions: TNB
Status
Not open for further replies.

Top