Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC on ESPN 7: Overeem vs. Rozenstruik

Pickem
The event is here!

UFC ON FOX 27 Souza vs Brunson

ROBINIVES

ROBINIVES

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Jacare vs Brunson 1 1.6
Ne mogu reći da je ovo zicer jer Brunson udara jako i klasični je nokauter,ali uvjeren sam da ako mu to ne prođe u prvoj rundi,onda gubi svaku jaču borbu a kamo li ne protiv jednog Jacarea.Prvenstveno mislim da Jacare ima više snage,koliko god Brunson bio hrvač Jacare će ga sigurno rušit,ako je rušio jednog Romera i bio alpari sa njim u hrvanju onda neće niti ovdje imati problema.Očekujem pobjedu Jacarea subom u 3-4 rundi.
Bektić vs Castro 1 1.15
Možda ipak malo premali koef.na Mirsada ali bez da sam gledao prvo koef.rekao sam u jebote pa ovo je zicerčina ali isto tako i mislio si da neće biti manje od 1.35,ali očito je netko procijenio da je još veći zicer nego što sam ja.Bektić će ovdje uložiti sve da se iskupi za onaj nesretni poraz od Elkinsa,bolji je od Castra u svim segmentima osim možda u bjj i jedino čega se bojim je Castrov obrambeni bjj a mogao bi biti na leđima jako puno.Ipak očekujem KO Mirsada u 1 ili 2 rundi.
Gillespie vs Rinaldi 1 1.17
Gregor me oduševio do sada,jako brz borac,fantastično hrvanje,submita,nokautira.Rinaldi je klasični bjj borac ali da bi koristio bjj mora rušiti Gregora a to će biti jako teško,ovo je također možda malo premali koef.ali bez gledanja bi uzeo Gregora kao velikog favorita.
Ova 3 para idu na jedan listic,a na drugi idu :
Price vs Sullivan 1 1.45
Price je solidan borac,iznenadio me koliko dobar može biti i u standu i na podu,pobijedio je puno bolje borce nego što je Sullivan tako da bez puno razmišljanja ovo bi Nico trebao dobiti nokautom u 1 ili 2 rundi.
Pichel vs Joaquim Silva 1 1.8
Ovo je čisti rizik,ali vidim u Pichelu jednu ubojitost koju ima za razliku od ovoga,ničime me posebno nije Brazilac oduševio,ima par splita,solidan je svugdje ali imam filing da će mu Pichel pokazati kako je kod njega u paklu.
 
J

JC1988

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Ja sam spojio u dabl Bermudeza i Bektica, nesto ispod 2 kvota.

Vjerujem da je Bektic naucio iz onog proslog poraza i da nece ostaviti sekunde prostora veceras, a i Elkins moze popiti onu kolicinu batina sto se ne moze reci za Pepeya.
Što ste tice Bermudeza, Fili je meni kantica, prima previse udaraca, Bermudez ima odlican cardio i hrvanje i ovo mu je bas protivnik po mjeri, iako Bermudez i nema neku bradu bome nema ni Fili neku razornu snagu u udarcima tako da vjerujem da ovo Bermudez uzima.
 

Top
bod