Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC on ESPN 7: Overeem vs. Rozenstruik

Pickem
The event is here!

UFC ON FOX 28 Emmett vs Stephens

ROBINIVES

ROBINIVES

White Belt
White Belt
Friends of Forum
Mike Perry vs Max Griffin 1 1.3
Ovo bi po svemu sudeći trebao biti još jedan KO Perrya,na početku mi se taj dečko nije sviđao jer sam ga gledao prvenstveno sa ljudske strane ali radi se o solidnom borcu i mogu reći da uz još discipline i malo taktičke spreme bi on mogao daleko dogurati.Nadam se da je radio na kondiciji što se vidjelo protiv Ponzija da mu je možda i presudilo u toj borbi,ali u ovome meču to vjerovatno niti neće igrati glavnu ulogu jer Griffin nije hrvač i neće ga tlačiti u tom smislu,nije ni Ponzi ali Ponzi je daleko bolji borac od Griffina.Zadnju borbu protiv Zaleskoga Max je opasno opasno visio i ako znamo da Mike može primiti onda mi tu sve govori da će ovo biti čisti KO Perrya.

Renan Barao vs Brian Kelleher 1 1.6
Ovo je možda malo riskantno ali uvjeren sam da je Renan bolji borac od Briana i imam osjećaj da će ovo glatko dobiti nekim subom i da će ovih 1.6 na njega biti poklon.Ako idemo gledati poraze Renana to su zaista bili porazi od odličnih boraca a Kelleher je daleko od tih boraca mada se radi o dobrom borcu solidnog hrvanja.Renan je od je jako jako pao počevši od onog poraza od TJ-a i još uvijek nije pružio borbu da možemo reći e to je onaj stari Renan i čak ni u ovoj borbi po svemu gledajući nema neku veliku prednost,ali vjerujem da ima bolju jitsu od Briana i da će ga submitati.

Ova dva para idu na jedan listić a na drugi idu :

Ovince St .Preux vs Ilir Latifi 2 1.85
Ovo je dvoboj dva osrednja borca i dva slična borca po mnogočemu,čak mi je i omjer u koef.realan ali ja više vjerujem Iliru.Ovdje me niti jedan ishod borbe ne bi iznenadio,obojica su sposobni i KO i SUB i isto tako izgubit,ali mislim da je Latifi čvršći borac,bolja kondicija,mislim da je i bolji hrvač i da je sposoban ovdje izvuči jedan dobar decision,ako ne i KO St.Preuxa kojem sve manje vjerujem.

Sam Alvey vs Marcin Prachnio 1 2.7
Jasno mi je da je Alvey short notice ovdje ali mi nije jasno baš 2.7 na njega osim ako netko zna nešto više od mene.Obojica su vješti nokauteri od kojih je Alvey pobjedio puno bolje borce nego što se Marcin susreo.Ne znam na kojem polju je Marcin bolji od Alveya,vjerujem nigdje,ovdje bi vrlo lako mogli odlučiti bodovi a Marcin bi mogao biti puno spremniji od Alveya tako da mi je to jedino objašnjenje.Ja ću definitivno uplatiti na Alveya i vjerujem da ga je sposoban KO.
 
J

JC1988

White Belt
White Belt
Friends of Forum
2,7 na Alveya je puno previse, definitivno se isplati probati. Ja sam spojio double McMann i Perry i samo cu to za veceras, mozda ubacim nesto na Alveya u zadnji cas, jos razmisljam o tome.
 

Top
bod