What's new
Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC On Fox 29 Poirier vs Gaethje

ROBINIVES

ROBINIVES

White Belt
Friends of Forum
Iskreno nemam nekih sigurnih borbi za ovaj event,sve mi je nesto nesigurno,mozda Sanders 1 (1.25) jer ovoga se da i KO i nadhrvat a Sanders to može sigurno.Salikhov bi trebao dobiti ovog crnca,gledao sam tog crnca i nije mi bas nista posebno,nit hrva nesto nit jako udara,Salikhov moze primiti a samo dobar hrvac mu stvara probleme,1.5 je ok na njega.Igrat cu jos sigurno Adesanyu jer ne zelim u ovom nedostatku sigurnih parova prekidati njegovu seriju,ali Marvin nije uopce los i moglo bi tu svega biti,ali nadam se da ce ostat na nogama i da ce crnac uzeti pobjedu.Dosta su ova 3 za 200 kn.
Ono sto cu igrati solo je Burns vs Moret 2,pre velik koef na Moreta koji nije los borac,brz je i solidnog hrvanja,u standu bi trebao imati prednost pred Burnsom,a s obzirom da solidno hrva mislim da ce mu se suprodstaviti sa solidnom tdd.Moret je ovo sposoban uzeti na dec.ako ne i KO Burnsa.
 
LesnarGetsKOdUFC2015

LesnarGetsKOdUFC2015

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Mislim da ima nešto zanimljivih parova na ovom eventu..
Waterson-Casey Waterson odlukom kvota 3.4 4 unit
Mislim da je Waterson puno kvalitetnija i kompletnija od Cortney, jedino me malo zabrinjava razlika u veličini, bit će viša oko 10 cm i teža oko 5 kila, al svejedno mislim da će kvaliteta prevladati..
Condit-Oliveira Oliveira odlukom kvota 2.5 4 unita
Dugo sam razmišljao o ovom ali Condit je tolko loš u zadnje vrijeme, mentalno više nije unutra još nakon onog nesretnog poraza od Lawlera prije par godina, vjerujem da bi mu ovo mogla bit oproštajka, barem se nadam, mislio sam stavit čisto na Oliveiru, al mi je 1.44 malo premalo, svejedno ne vjerujem da on može Condita završit..
Adesay-Vettori Adesanya nokautom kvota 1.8 6 unita
Nije mi se dalo ni previše gledat Vettoria, on je tu dovezen kao topovsko meso, Israelu treba još koja pobjeda u UFCu da ga digne na veće stvari, siguran sam da su matchmakeri odradili posao i pripremili dobrog janjca koji će još malo popravit highlightse za naredne Roganove najave.. (he is one of the best kickboxers to compete in the UFC)..
 
LesnarGetsKOdUFC2015

LesnarGetsKOdUFC2015

Brown Belt
Brown Belt
Friends of Forum
expert member
Ovaj event u minusu 0.6, sve skupa u plusu 0.4..

Ma da, nisam smio dirat u Condita, a ako sam već išao na to trebao sam Alexa čisto stavit, totalno glupa odluka s moje strane, ostala 2 para su po meni korektna..
 

Top

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

Please add it to the exception list or disable AdBlock.

Our materials are provided for FREE and the only revenue is advertising.

Thank you for understanding!