News
What's new
Balkan Fight Forum | Fight 4 Pride

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

UFC stats/kladara

  • Thread starter LesnarGetsKOdUFC2015
  • Start date
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
A ne mogu sad da se setim, nisam bas toliko zlopamtilo, ali se secam da je neko pisao ''kako ce doci neka nova koja ce je prebiti''.

Samo jos da naglasim Toni mi je i pored svega toga sigurnija opcija idu na njega vece pare od Kattara, mislim kako igrati protiv coveka koji ulazi u trecu rundu kao da se upravo zagrejao.
 
L

Lubenjara321

Purple Belt
Purple Belt
Friends of Forum
expert member
Taj Tony me uvijek malo zabrinjava jer uopce i ne cuva tu bradu i svako ga uspije pogodit, a Cerrone ne mozes njega tako lako otpisati.. Al opet vjerojatno cu na Tonya odigrati + Moraes
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Naravno da niko ne misli da je Cowboy lak protivnik ili nesto slicno, naravno da i Toni moze da zaspi u borbi kao i svaki borac, ali ako pogledas neku istoriju fajtova Cowboya ovo mu je stilski jedan od najtezih protivnika, a i nekako su mi Toni i Khabib za neku nijansu bolji borci od svakog u lakoj kategoriji, a i naravno kao i svi pravi fanovi sporta zelim videti tu borbu Khabib i Toni za titulu.
 
TNB

TNB

Brown Belt
Staff member
Brown Belt
Moderator
Legendary
Napokon jedan odlican event i za mene, bas sam lepo izaso u plus ovaj event.
 

Top